2011. október 7., péntek

1 éves blogszülinap !

                                                                               
Az elmúlt év  októberében   kezdtem el írni a blogomat. Akkor még csak valóban írogattam  receptjeimet,  volt olyan időszakom mikor naplónak használtam és a mindennapi gondolataimat, gondjaimat, örömömet írtam le. Első perctől kezdve nagyon érdekelt  hogy mások hogy csinálják miket tettek  a blogjukba amitől még érdekesebb lett.  Mindent magamtól  próbálkoztam  kihívás volt számomra is ! Tanulnom kellett a  linket beszúrni, az óra megjelenítését, amiben elakadtam segítettek a gyerekeim , vagy a kedves blogtársak. Nagyon sok kedves és segítőkész  embert ismertem meg  mióta írom a blogomat. A  sors fintora hogy mikor elkezdtem a blogírást  nem volt lehetőségem fotózni, mert még nem volt gépem, most szintén nem tudok mivel elromlott. Majd egyensúlyba jövök egyszer? Statisztikát nem írok  erről az 1 évről , hiszen az csak számomra fontos! Nagyon sokat jelent számomra ez a blogírás szeretem csinálni! Nem is gondoltam volna, hogy ebben a kórban is  lehet olyan  valami elfoglaltságot találni, ami esetleg már  szenvedéllyé válik? Szerettem kézimunkázni / horgolni, kötni, hímezni,/ fiatalon! De az hogy  idősebb koromra  számítógép és  blogfüggő legyek , erre nem gondoltam volna?:-)
Remélem  tudom még egy ideig  írogatni a blogomat hisz még van  megjelenítendő receptemből, és ha a fényképezőgépem is úgy akarja akkor meg is fogom mutatni Nektek!
( Erre a napra már  készültem,  így ezt a fotót már lementettem előzőleg!)

25 megjegyzés:

Bors and Pepper írta...

Kedves Éva! Boldog elsö blogszülinapot! Remélem még sok követi majd! Kívánom, hogy minél elöbb "meggyógyuljon" a géped és újra tudj teljes eröbedobással blogolni! Puszi!

Nagymamis írta...

Boldog blogszülinapot! Egyetértek veled....hasonló korban vagyok én is........Egy évvel ezelőtt még meg sem fordult a fejemben ilyesmi. Aztán mára már én is itt vagyok köztetek.
Kíváncsian várom a többi takarékos receptet és a hozzá készített fotókat!
Kellemes hétvégét kívánok Nektek!

Rékamanó írta...

Boldog szülinapot kívánok és örülök neked, hogy itt vagy és sok jó receptet találtam nálad.Csak így tovább. Puszi
.. és csoda szép hétvégét kívánok.

trollanyu írta...

Kedves Éva, Nagyon Boldog Blogszülinapot kívánok:) Reméljük minnél előbb újra tudsz recepteket feltenni és kívánom, hogy még nagyon sok örömed teljen a blogolásban. Mi is még nagyon sokáig szeretnénk élvezni a klassz receptjeidet:)

Tiffanylda írta...

Remélem, még sok-sok évig mindannyian megvalósíthatjuk a jó kis receptjeidet és olvashatjuk naponta a veled történteket! Blognagyik előre!!!:)))
Boldog 1. szülinapot, sok-sok látogatót, elsősorban jó egészséget kívánok, szeretettel!:)

Kati írta...

Kedves Éva, Boldog Blogszülinapot, és még sok-sok receptet, látogatót kívánok.

Adél írta...

Sok sok blog-szülinapot még ! :)

Viki írta...

Kedves Éva ! Kívánok még Neked sok-sok és nagyon boldog blogszülinapot. Jó kis recepteket. A fotóaparátod pedig minél előbb gyógyuljon meg és hozd a jobbnál jobb takarékos recepteket.

Petra írta...

Boldog blogszülinapot, és még nagyon sokat kívánok! :)))

Marti M írta...

Kedves Éva! Boldog blogszülinapot!!! Remélem nem fogod megunni, mert én nagyon szívesen járok hozzád. Tudod, jókat nosztalgiázok egy egy recepteden, eszembe juthak a gyerekkori emlékek. Valahogy egyezik az izlésünk és ez örömmel tölt el. Csak így tovább!!!

Névtelen írta...

Boldog blogszülinapot és még sokévnyi blogolást kívánok! :)

Csilla írta...

Nahát, hogy megy az idő! :) Még sok boldog blog- szülinapot!! :)

Zsófi írta...

Gratulálok az első, de sikeres évhez, és további sok jó receptet várunk tőled!

Roza írta...

Még nagyon sok boldogot!:)

Éva írta...

Lányok: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kedves üdvözlő szavakat !

Márti írta...

Drága Éva! kívánok még nagyon sok boldog szülinapot! Remélem mielőbb helyre áll a rend és újból örvendeztetsz bennünket a finomságaiddal, amiket szívesen olvasok minden alkalommal!

Okki írta...

Kedves Éva!
Nagyon boldog blogszületésnapot!:)
Kívánom, hogy még nagyon sok évet megéljen a blogod!!!

Éva írta...

Márti: Köszönöm!

Mrita írta...

Boldog blogszülinapot kívánok! Remélem sokáig lepsz meg minket fantasztikus receptjeiddel.

Gizi írta...

Boldog Blogszülinapot kívánok!!! Kívánok még nagyon sok blogos évet, és sok-sok finom receptet. Nagyon szeretek itt nálad nézelődni, mert mindig eszembe juttatsz olyan ételeket, melyeket már régen főztem.:)

Barbi konyhája írta...

Sok ilyen boldog blogszülinapot kívánok neked! :D

Éva írta...

Gizi: Nagyon szépen köszönöm!Igyekszem majd a jövőben is olyat keresni ami segít nosztalgiázni!
Barbi: Nagyon szépen köszönöm!

Vicuska írta...

Drága Évike, sok ilyet még!!!!!!

Éva írta...

Vicuska: Köszönöm szépen!

María írta...

Kisunokám most alszik, így van időm bekukkantani Hozzád is. Gratulálok a blogszülinaphoz, a díjakhoz, és a sok finomsághoz, amit készítettél. Jó újra nézelődni Nálad :)