2012. január 24., kedd

Dühös legyek vagy szomorú ?

15 hónapja hogy írom a blogomat ezidáig nem éreztem és nem tudtam hogy ebben a blogvilágban is vannak  olyan emberek akik  elronthatják a másik embernek a hangulatát. Sőt sértegethetik is ! Az egyik blogtulaj felháborodásának adott hangot hogy a másik blogtulaj  lemásolta a receptjét és nem jelölte meg a forrást. Elég durván válaszolgattak egymásnak . Hozzászólásomban  elmondtam a véleményemet  hogy ez teljesen nem helyes azért.Emberibb hangon is  és higgadtabban  ellehetett volna intézni . A megjegyzésemet nem jelentette meg. A mai napon  írt nekem egy megjegyzést   hogy" látogassam a hozzám illő  és színvonalú blogokat". Ez már  sértés! Nem tudom  mit képzel magáról az illető? Hogy egy kicsit keserű a szám íze az biztos! Nem gondoltam volna , hogy ilyen mocskos világban élünk, hogy még ide is  begyűrűzik  az ilyen stílus. Csinálhattam volna most azt hogy inkább nem szólok semmit sem, de valahogy egy kicsit most kiírtam magamból. Még az a szerencse hogy kevés az ilyen stílusú blogtulaj.
 Erre szokták azt mondani: Azt nézem ki mondta, nem azt hogy mit !
                                                                               
                                                                                   

62 megjegyzés:

Kata írta...

Sajnálom, hogy ilyent kellett tapasztalj. Nem kell foglalkozni az ilyennel...

Unknown írta...

Szia Évi! Én vagyok az egyik szereplője ennek a közjátéknak, de ha fellátogatsz a blogomra ott minden le van írva. Hogy én milyen stílusban beszéltem vele és hogy ő milyen stílusban beszélt RÓLAM! Elhordott mindennek, és mikor figyelmeztettem, hogy mindent lementek, amit rólam ír, akkor sem hagyta abba, pedig már sérti a jogaimat. Olyan szintű lejárató kampányba kezdett kedves Teácska ellenem, hogy eszméletlen mindezt azért, mert a magáénak tudja a zserbó golyóm receptjét, hiába mondtam, hogy ha tőle lenne nyilván kilinkeltem volna, mint ahogy azt egyébként is szoktam. De csak neki állt feljebb és elhordott mindennek. Azért bánt ez annyira, mert azon túl, hogy libának, intelligencia hiányosnak és mit tudom én Puncikának, stb. nevezett ő nem képes bemutatni az én oldalamat, maga felé igyekszik irányítani a dolgot. Én azonban ha felnézel a blogomra mindent leírok. Mivel attól tartottam, hogy törölni fogja a "bizonyítékokat" arra vonatkozóan hogy beszélt velem a semmiért, mindent mentettem, most közzé tettem, hogy bebizonyítsam az igazam. LÁttam, hogy írtál hozzá megjegyzést Teácskánál, gondoltam, hogy törölni fogja és lám nem telt bele sok idő már törölte is. Csak a számára kedvező szöveget hagyja kint.
Elnézést kérek ha az én stílusomban is találtál kivetni valót, de azt megértheted, hogy nem fogom hagyni, hogy egy ismeretlen nem tudom kicsoda így beszéljen velem, holott eddig azt sem tudtam, hogy létezik a blogja! Nem hagyhatom, hogy lejárasson. Legyél szíves olvasd el nálam a teljes történetet, hogy tiszta képet kapj! Köszönöm!
http://etelekestortak.blogger.hu/2012/01/24/megvedem-magam

nyanyus írta...

Sajnálom Kedves Éva!Sajnos én is jártam igy ,sőt megfenyegetett az illető hogy örüljek hogy élek és mit csináljak ura micsodájával.Hát csak bámultam.Mivel is érdemeltem ki ezt az ordenáré hangot.Nagyon szeretek olvasni mások blogját.Rá kell jönnöm nem mindenki veszi jó néven ha esetleg irok is.Igy nem adok mostanság hangot véleményemnek.
Próbál túllépni ezen a rossz élményen.Tudom nem könnyű.

Marti M írta...

Isten hozott a Való Világba! Kegyetlenül hangzik, de sajnos azt kell mondjam, hogy akkor Te eddig egy burokban éltél. Ilyen a fogyókúrás blogvilág is, és sajnos nem csak az.
Éva, igazat adok Neked, azt kell nézni, hogy ki mondta. Ne vedd magadra, az ilyeneket el kell kerülni messzire. Az ilyenekről le kell iratkozni és kész.

Unknown írta...

Szomorú vagyok az ilyenek miatt, de ne is törődj velük!!!

Szera írta...

Tudod, ne keveredj a korpa közé..., írogasd csak a blogodat, sokunk örömére! :)
SZÉP NAPOT!

Bors and Pepper írta...

Kedves Éva! Nekem is ma megakadt a szemem "A közleményen". Írtam is kommentet oda, hogy számomra ez a stílus durva stb... de nem jelentette meg, csak azokat, akik egyetértettek vele. Itt most nem a "receptlopásról" beszélek, hanem csupán a stílusát és a szóhasználatát kifogásoltam. Sajnos a blogját már "bezárta", így nincs lehetöség tisztázni a dolgokat normálisan. Sajnálom,mert kedveltem a blogját, de ez a stílus nekem nem hiányzik. Én szívesen jövök Hozzád minden nap, van, hogy hagyok kommentet, van, hogy nem, de szeretek betérni Hozzád!

Éva írta...

Sziránszki: Nagyon szépen köszönöm!
Kata: Az eszem azt mondja, de egy kicsit azért bánt!
Suncika: Tudom hogy kettőtök közt volt a vita és az oldaladon is elolvastam, ezért próbáltam higgadtabbra fogni a vitát.De kaptam én is! Nem gondoltam volna, bár a stílusa elég furcsa volt mindíg!
nyanyus: Egy kicsit a vérnyomásom biztos hogy felment, már túltettem magam rajta! Még eddig nem tapasztaltam ilyet,az igazság az hogy ilyen stilusban bejegyzést eddig még nem is olvastam! Saját magát minősítette ezzel.Kész befejeztem !!
martinelli:Igazad van valóban ilyet még nem tapasztaltam, de nem is akarok. Gonoszak, közönségesek és mégis ők okoznak a másiknak fájdalmat! Volt eszembe nekem is de zártkörű lett a blogja, nem is vagyok rá kiváncsi!

Éva írta...

Vikvi:Köszi! Valahol én is így érzek hogy ez elkeserítő!
Szera: Köszönöm! Olyan jó hogy biztattok!
Bors and Pepper: Ugyan azt írtam én is azt sem jelentette meg.Szintén a stílus miatt írtam és erre reagált ilyen módon.Köszönöm a biztató szavaidat!

Vicuska írta...

A stílus maga az ember!

Éva írta...

Vicuska: Nagyon szépen köszönöm ez nagyon találó!

Hobbychef írta...

Elképesztő ez az egész. Én igyekszem minél több blogot megnézni. Lopásokat nem láttam. Engem is meglepett ez a történet, s a blog bezárásával kapcsolatos bejegyzés. Amikor Teakert jelentkezett a toplistámba segítettem neki, s készítettem egy bannert is, mintahogy csaknem mindenkinek. Nagyon sajnálom, hogy így eldurvultak a dolgok. Értetlenül állok a dolgok elött, végtére is náhány kivételtől eltekintve amatőrök vagyunk, nem megélhetés miatt írjuk a blogot, hanem magunk örömére, s a látogatóink, blogtársaink szórakoztatására.
Szerintem ne idegesítsed magad, az egész nem ér annyit, hogy még a vérnyomásod is felmenjen. További örömteli bloggolást. A blogodat sokan kedvelik, erre bizonyíték a toplistában elért helyezésed. "Szemérmetlenül" engem is megelőztél.

Unknown írta...

Engem nem lep meg mert a blogomat 1 éve vezetem és azon kívűl hogy a helyesírásomra kaptam 1 kommentet nem volt semmi roszabb.
De én az anyanyelvemmel csak itt találkozom és sok szó is nálunk Vajdaságban eltér a magyarországitol...na de mindegy.Én ha meglátom másnál ugyanazt a receptet akkor egy kicsit morfondírozok meg fölboszant na de nem betegszek bele.Annyi felröl tudnak kapni recepteket az emberek és most hogy bizonygasd hogy a tiéd!!!
Engem az boszantana ha valaki az én fotómat tulajdonítaná el mert az az enyém azt tuti én csináltam.Nekem nem esik nehezemre kijelölni ha valaki mástol van a recept mert attol még nem csöppen meg a nézetségem.Abbol pedig hasznom sincs,úgy hgy én a bloggot társalgás végett vezetem és hogy segítsek valakinek ha tudok.
Remélem majd tudok jó Blogg barátokat szerezni.
Nem látok senkiben vetéjtársat hogy versenyezek vele.

Anikó írta...

Éva, olvasom, hogy mi történt, ne haragudj a Teára, úgy látom hirtelen haragjában olyanokra is haragszik, akik soha nem ártottak neki, tudod majd lehiggad és átértékeli a dolgokat. Sok blogger nem viseli el, ha a receptjét mások elkészítik és nem linkelik be, rengeteg ilyen van, a facebook-n naponta lehet ilyet találni, látni, az eredeti fényképről levágják a tulaj nevét és felteszi a sajátjaként stb. tudnék mesélni, de nem érdekes, te csak csináld a blogodat ahogy eddig is, csak ezt szerettem volna neked mondani:-))))

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Évi! Üdvözöllek a Való Világunkban!Sajnos! Nem régóta blogolok de elhűltem hogy egyesek mit engednek meg maguknak/saját tapasztalat /, szerintem mindent meg lehet beszélni,de az alpári stílust azt én sem szeretem!Ez a kinek a receptje kinek a mintája,a hajam égnek áll ha valamit fel teszel a netre az közkincs nincs már olyan dolog amit valamilyen formában valaki ne csinált volna meg! Nem kell akkor blogolni!!!
Egy blogról szedtem ezt a mondást és majd szeretném a blogomba jó nagy betűkkel kiírni de ha gondolod ajánlom neked is!
NINCS IDŐM UTÁLNI AZOKAT,AKIK ENGEM UTÁLNAK,MIVEL JOBBAN LEKÖT AZ,HOGY SZERESSEM AZOKAT,AKIK SZERETNEK!!!!

Adél (Afraa) írta...

Kedves Éva!

Most találtam rá a blogodra, de azt hiszem, a továbbiakban is visszatérek hozzád.

Nagyon egyetértek veled, egyszerűen hihetetlen, h még itt, a blogvilágban is ez megy! Nem tudom, miért nem lehetett ezt kulturált módon, EGYMÁS között elintézni.
Ahogy Vicuska is írja, nagyon találó, a stílus maga az ember! Azt hiszem nyilvánvaló ki járatta le jobban magát...amit biz'Isten nem gondoltam volna.

Seffer Lilla írta...

Éva én, úgy mint nagyon sokan mások, nagyon szeretem a blogodat olvasni, és nagyon szeretem a stílusodat is. Én sem azért kezdtem el írni, mert az érdekelne, hogy mások mit gondolnak, hanem azért, hogy magamnak a családomnak, és azoknak akik szívesen olvasnak örömteli perceket szerezzek. Nekem nagyon jó érzés, hogy így látatlanul is, de kialakulnak közelibb kapcsolatok emberekkel a vilőg bármely pontjáról. Kívánom Neked és a többi blogtársunknak is, hogy minél több kedves percet szerezzünk egymásnak az írásainkkal!

Éva írta...

Hobbychef: Köszi már próbálok nem gondolni az egészre.Bár valahol mégis bosszant.Régen tapasztaltam ilyen stílust talán azért is fáj!
Daniela: Ezt próbáltam magyarázni én is a blogtulajnak, meg a közönséges szöveget kifogásoltam!
Anikó: Bárkinek lehet ilyen gondja sajnos, már hallottam is ilyet csak eléggé közönségesen írogattak.Ezzel kapcsolatban tettem megjegyzést ezért írta nekem amit írt.
EWA Gyöngyös világa!: Mindenki találkozott ilyen témával csak még én nem? Nagyon jó ez a mondás!

Lencsilány írta...

Annyi sok fontos dolog van az életben, nem kell ilyeneken bosszankodni! Én sem szeretem, ha kimoderálják a kommentemet, mert megítélésem szerint még ha nem is értek egyet az adott bloggerrel, a véleményemet kulturáltan fejtem ki. Az a baj a mai világgal, hogy minden ellentétes impulzust személy elleni támadásnak veszünk, még ha a másik nem is annak szánja. Én szeretek pl. egyet nem értő kommentet is kapni, mert akkor lehet elkezdeni vitázni (nem veszekedni), megbeszélni és tanulni másoktól. Ami meg a lopkodást illeti: mindenkinek van saját etikája, amivel megméretteti magát. Ha pedig ez nem elég szilárd, akkor a társadalom(jelen esetben blogger közösség) számára gyorsan kiderül a svindli. Sokkal rosszabb, ha az ember a stílusával járatja le saját magát, és azzal, ha nem ismeri be, hogy hibázott. A vádaskodás szerintem nem vezet célra. Kitartás:)!

Barbi konyhája írta...

Úgy látom páran próbáltuk csillapítani Teát, de most még korai volt! :( Tetszik Ewa talált mondása, azt hiszem ezt is kiteszem a blogomra, Duende írása mellé ami így hangzik:
"Ebben a világban egyet sem moccanhatunk anélkül, hogy ehhez mások is hozzá ne járulnának. Ezért a Szellem a fazékban virtuális szakácskönyv szabadon másolható, használható, közkincs. Nem mondhatom rá: az enyém."
:)
Kedves Éva, fő a nyugalom, szeretjük a praktikus és finom receptjeid!! :))

Éva írta...

Adél/Afraa/: Üdvözöllek! Köszi! Nekem is nagyon tetszik a Vicuska mondata!
Lilla: Köszi! Való igaz hogy nem idegeskedési forrásnak szántam én sem mikor elkezdtem ezt a blogot írni. Eddig sok örömet szerzett és remélem ezt leszámítva még fog is!
Lencsilány: Köszönöm ! Jó olvasni amit megfogalmaztál !

Éva írta...

Barbi: Köszi!Ewa mondása nekem is találónak hangzik!

Roza írta...

Éva, nagyon sajnálom, hogy így viselkedtek Veled:(
Sajnos, egyőnk sincs biztonságban ilyesmitől...

Éva írta...

Roza:Sajnos ilyen világban élünk ! Ne szólj szám nem fáj fejem!

Hdmezvsrhely írta...

Nem olvastad el rendesen.
A mai napon írt nekem egy megjegyzést hogy" látogassam a hozzám illő és szinvonalú blogokat".
Tehát ne foglalkozz az alacsony színvonalú, ordenáré blogjával, hanem inkább olyat olvass, ami eredeti és intelligens emberek írták.

Katalin írta...

Kedves Éva! Azt kérdezed, hogy dühös vagy szomorú legyél. Légy egy kicsit dühös, de szomorú semmiképp ne, mert az ilyen ember nem érdemli meg, hogy miatta szomorkodj. Gondolj arra, hogy szerencsére sokkal többen vannak a környezetedben, akik nem ilyenek.

Névtelen írta...

Nagyon sajnálom, hogy Téged is megtaláltak ilyen emberek! :(

Unknown írta...

Szia, Éva!
Lassan 3-4 éve olvasok receptes blogokat, ezidáig nem került a szemem elé ez a teakert.blog.....ma olvastam róla először. De ezt is csak azért mert idejöttem. Elnéztem az oldalára, de letiltotta(mondjuk meg tudtam nézni így is...) Tucatblogja van. Nem több. Ne foglalkozz vele.
Kitartás.

mandala írta...

Ne ved a szivedre mert nem eri meg, nalunk is vannak iljen blogerek, meg irigyek nevtelenul irnak minden felet nem valaljak a nevuket, en szivesen jarok hozad!

bemka írta...

Éva, én szeretek idejárni hozzád :)

Ibcsi írta...

Kedves Éva !
Az előttem szólók, már mindent leírtak! Kiadtad magadból!! Várjuk továbbra is receptjeidet!!
Csak pozitívan!!!

trollanyu írta...

Kedves Éva, én ezen tegnap teljesen kiakadtam, bár nem hagytam megjegyzést sehol, mert nem akarok megbántani senkit. Valóban a stílus egyszerűen közönséges, útszéli,függetlenül attól, hogy igaza van vagy sem. Egyébként egyszer már felfigyeltem Teára, egy általam is látogatott blog írója rosszul írta le a croissant szót, és erre ő neki esett, teljesen lehordta az illetőt hasonló stílusban.Akkor azt hittem, ez csak véletlen, de nagyon sajnálom, hogy ő úgy gondolja, ez teljesen normális. De azért te ezen ne bosszankodj, szerintem ez az egész tegnapi dolog magáért beszél. Ez nagyon szomorú!!

Nagymamis írta...

Éva előttem már mindent leírtak.....amit én is el szerettem volna mondani....ne törődj vele........én is voltam már hasonló helyzetben....sokat rágódtam, de rájöttem csak magamnak ártok vele. Éva mondása találó, és nagyon igaz!
Puszillak! Nyugodtabb, szép estét kívánok!

hekvanc írta...

Szia Éva! Szerintem se törődj ezzel, bár tudom, mit érzel, én is rögtön magamra veszem az ilyen dolgokat. Most aztán lehet cidrizni, mi a sajátom, mi a másé, hány helyen kering a kimásolt recept, ki tette fel először...
Még szerencse, hogy van ez a kényszerem, hogy valamiből pont ne annyit tegyek a sütibe, vagy azt a bizonyos fontos összetevőt csak akkor pont valami másra cseréljem... :-)
Legyints az egészre, és főzz valami jót.
:-)

María írta...

Csak kapkodom a fejem, hogy mik vannak!! Ne bosszankodj Éva, kár energiát pocsékolni rá!

Éva írta...

Hdmezvsrhely: Üdvözöllek! Köszi ! Igazad van!
Katalin: Köszönöm hogy próbálsz nyugtatni, hiszen valóban több a kedves blogíró ! Ezért is kedveltem meg ennyire a blogírást !
Patricia: Köszi!
Bárány:Üdvözöllek! Köszi!
mandala: Köszi! Én is járok hozzád, de csak nézlek még mindíg.
bemka: Köszi!
Ibcsi: Ok! Csak pozitívan igérem!
trollanyu: Köszi hogy elmondtad!
Nagymamis: Köszi, remélem hamar elfelejtem az egészet!
Vanca: Megfogadom tanácsodat! Legyintek és főzök !:)
Maria: Köszi! Valóban kár, de már egy kis energiámat csak elpocsékoltam sajna!:(

Petra írta...

Sokan elmondták már előttem a véleményüket. Ehhez már nem tudok mit hozzátenni.
Én csak azt mondom Éva, hogy nagyon szeretem a a receptjeidet, a házias ízeket és a praktikus tanácsokat. Csak így tovább. :)

Éva írta...

Petra: Köszi!

Kati írta...

Én csak most olvasom, hogy mik történtek a tegnap óta, szerintem se vedd a szívedre(tudom ezt könnyű mondani). Sajnos vannak ilyen esetek,az egy év alatt, kopogjam le, velem még ilyen nem történt, de olyan már nem egyszer, hogy megjegyzést hagytam egy blogon, és az írója bár még válaszra se méltatott. Aztán az ilyen blogokra én sem mentem többé.
Én is várom továbbra is a receptjeidet:)

Gizi írta...

Kedves Éva!
Mivel végig olvasni is sok a hozzászólásokat, így én csak beleolvasgattam, de egyetértek a többiekkel, jó itt nézelődni Nálad. Örülök hogy eddig még nem volt részed ilyesmiben, csak azt tudom mondani, nagy szerencséd volt. Bizony előfordul ilyen, sőt a saját tapasztalatomból mondom, még ennél ilyenebb is. Így csakis azt tudom Neked tanácsolni, hogy készülj fel rá, mert igaz jó lenne ha nem, de biztosan fognak még csalódások érni.

Panna írta...

Húh, hát akkor nekem még mázlim van. Szerencsére én ilyen stílussal még nem találkoztam és ilyen kommentet sem kaptam még. Bár nem is szeretnék.. Sajnálom, hogy a jó szándékod ellenére még Te jártál pórul :( Szerintem se vedd Magadra! Mi mind nagyon szeretünk Téged, a blogod és a receptjeidet is!

Marti M írta...

Éva, ez egy dzsungel, itt meg kell tanulni élni. Legyen ez tanulság, ezután tudod mit kell tenned. Tudom, hogy a mai napod erre ment rá, legalábbis szellemileg, pont ezért máskor irányt kell váltani. Nem érdemes rágódni rajta. Jólneveltséget nem osztogatnak minden utcasarkon.
Mi szeretónk Téged (én legalábbis), ezt ne felejtsd el.

Emi írta...

Nekem is beszólt a Tea, amikor a virsli salátájából merítettem ötletet. Én tévedtem... elnézést. De akkor sokunknak beszólt, nem lehet véletlen. Én el is felejtettem. Tegyél te is így Éva, süssél főzzél továbbra is ilyen finomakat és oszd meg velünk, azokkal, akik méltónak tartjuk látogatni egymást!

Gerdi írta...

Kedves Éva, ne legyél sem dühös, sem szomorú. Persze érthetőek az érzelmeid, de ilyen emberek miatt nem érdemes. Az illető lejáratta magát kellőképpen. Hozzád pedig továbbra is szívesen látogatunk:-)

marisz57 írta...

Mire az én hozzászólásomat olvasod, már aludtál is egyet rá.
Na, ugye, már nem is bosszant?
A te hozzáállásod, hozzászólásod jószándékból fakadt és ez a lényeg.
Maradj meg ilyennek, így szeretünk.

Márti írta...

Drága Éva!
Abban a pillanatban, hogy blogot kezdtünk írni, ki vagyunk téve jó, olykor rossz véleményeknek! Persze bosszantó tud lenni,ha gorombán reagálnak, főleg ha valakinek a receptjét szó nélkül viszik (én is a napokban jártam meg, és bár nagyon fájt, szó nélkül hagytam!) Kár, hogy itt is ezt kell tapasztalni, azt hittem, ez egy más világ :( Jól tetted, hogy megírtad! fel a fejjel, mint láthatod egy páran melletted vagyunk!

nyanyus írta...

Visszajöttem végigolvastam a kommenteket!Látod ez a Te színvonalad!Sok ember szeret idejárni,maradj ilyen.Süssél főzzél ,hozd nekünk a kiváló ötleteidet.Szeretettel ölellek.

Ami írta...

Évi, én is pont így jártam... Írtam neki (mert amúgy jó kis receptjei vannak és eddig gyakran benéztem hozzá), teljesen normális hangnemben... rossz nézni a veszekedéseket, amikor lehet ezt szépen is lerendezni. Erre nekem is olyat üzent vissza, hogy kicsit (nagyon) meglepődtem.
Azt gondolom, hogy nem szabad ilyen hangnemet megengedni senkivel sem.

És a recept eredetisége... hát az meg külön röhej. Nem Suncika vitte Teakert receptjét, Dr. Pepper már több éve találta ki a zserbógolyót... És innentől kezdve már egészen más a felállás, ki kitől lopott...

De ne foglalkozz ezzel, minden csoda három napig tart. És valószínűleg érzi Tea is, hogy valamit nagyon elronthatott, mert ki is lépett a történetből. Lehet, azt gondolta, ő a net világ Rambója, de aztán csalódott.

Puszillak,
Ami

Éva írta...

Kati, Gizi, Panna, martinelli, Emi, Gerdi, marisz57, Márti, nyanyus, Ami: Nagyon szépen köszönöm hogy mellettem vagytok és biztattok nagyon jólesik.Remélem ilyenben nem lesz részem többet. Olvastam véleményeteket hogy ilyen előfordul, de ez nem nyugtatott meg.Azt is tudom hogy többen vagytok akik szerettek, talán ezért is próbálom elfelejteni és tovább sütök-főzök és írom a blogomat és természetesen megyek látogatni a kedves blogtársakat!
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!!!!

Névtelen írta...

Szia Évi!
Nincs időm végigolvasni az összes hozzászólást,de bizonyára sokan írták azt amit én is.
A blog élet olyan,mint a való élet,vannak ilyen és olyan emberek is,nem írok ellentéteket,jól tudod mire gondolok.
Hacsak nem oldod úgy meg a blogod nézettségét,hogy csak bizonyos emberek kapnak rálátást,akkor az ilyen-hú most megpróbálok finom nő lenni-HP-kat,sem fogod tudni kiküszöbölni.Viszont gondolom,nem ilyen irányú célzattal nyitottál és vezetsz blogot.
Én szeretem a blogod,szeretlek téged is,hiszen az egyszeri háziasszonyoknak próbálsz segíteni,ötleteket adni-nagyon kedvesen.
Ne törődj a rosszmájúakkal,sok baja lehet SAJÁT MAGÁVAL,és nézd csak,-én vagyok az 51.hozzászóló-hogy mennyien szeretünk!Ez a lényeg,nemigaz?;-)

Éva írta...

The E.Art: Köszönöm szépen !Számomra ez a lényeg valóban !

Hobbychef írta...

Meg akartam nézni, hogy mit reagált Teakert (Ani Hobel)a megjegyzésemre, de már nem tudtam a blogját megnyítni, mert letíltott engem is. Így fejezte ki a háláját, hogy segítettem neki. Hát nem vagyunk egyformák. Retorzióként törölhetném a toplistámból, de nem teszem, ezt rangon alulinak tartanám.
Éva, remélem, hamarosan túlteszed magad ezen a dolgon, továbbra is kíváncsian várom a receptjeidet.

Éva írta...

Hobbychef: Lehet hogy elolvasta , de ne foglalkozzál vele most már túl vagyok rajta! Köszi a biztató szavakat!

Katucikonyha, írta...

Én fel sem figyeltem az egészre, csak mikor láttam Nálad, utánaolvastam. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen békés közösségben felüti ilyesmi a fejét. Éva, a kommentekből is látszik, szeretünk hozzád járni, véletlen se vedd magadra a sértő szavakat!

Éva írta...

Katucikonyha:Köszi !

Jámborné Budai Mónika írta...

Kedves Éva!
Csak most olvasgatom,hogy mi történt!
Úgy gondolom nem ér annyit az egész,hogy idegeskedj rajta. A bejegyzésekből meg látszik,hogy szeretnek és én is szeretek hozzád jönni.
Egyszóval,fel a fejjel!!

Éva írta...

Jámborné Budai Mónika: Köszi !

Süne írta...

Kedves éva,

szerintem ne bosszankodj ilyesmin, mert teljesen felesleges. idióta emberek mindig is lesznek és ahogy nekem egyszer valaki mondta hogy nincs a világon annyi golyó hogy lelőjük mindet és ha seggberugnánk mindenkit akkor elkopna a lábunk. ezért inkább tanuljunk meg együtt élni velük és csak egyszerűen ne vegyünk róluk tudomást. az ilyen kicsinyes embereknek nincs életük és annak örülnek ha másokat bánthatnak holott semmi rosszat nem tett nekik. post ahogy trollanyu is írta hogyha másnak is nekiesett hogy egy szót rosszul írt le hát egészségére ez azt jelenti akkor hogy van ideje hogy minden betűt külön elemezgessen.mindenesetre ne foglallkozz velük mert nem éri meg. gondolj azokra akik szeretnek és körülvesznek, párod unokáid stb...

Névtelen írta...

Mivel teakert oldalán a tárolt változat a google-ban megtalálható,benéztem kivel is állunk szemben.Ugyebár ha nem akarja,hogy képet,receptet lopjanak tőle,egy bizonyos html kód beillesztésével meg is tudja akadályozni.Viszont akkor elgondolkozom:egy főzős blog minek is alakul,ha nem próbálhatom ki a receptjeit?Önsztárolássá,vagy mások sztárolják,hogy igen ő az egyetlen és az egyedüli és különben is.
Bemásolom az egyik bejegyzést,még azt is odaírta melyik blogról szedte le-most akkor ki lop meg ki nem és mi itt a baj?Ja,hogy ő csak "találta"!Az mindjárt más!

"Ezeket az apróságokat Bors & Pepper oldalán találtam. Igazából az keltette fel a figyelmem, hogy szinte semmilyen fűszer nincs benne, és mivel karalábé főzeléket terveztem, úgy gondoltam, hogy a mi teltebb ízű fasírtunk nem igazán illene hozzá. Gondoltam kipróbálom ezeket a kis egyszerű gombóckákat. Annyit változtattam rajta, hogy sertés helyett a hentesnél daráltattam pulyka felsőcombból és több fokhagymát raktam bele. És hogy milyenek lettek? Először is kevés 25 dkg. Egészséges étvágyú ember 50 dkg alatt ne kezdjen neki, mert bajba kerül! Ahogy ugye én is, mert a kínkeservesen eltett három satnya darab a másnapi fotózáshoz még az esti órákat sem élte meg. Másnap kezdhettem előlről az egész tortúrát. Nem is igazán a képek miatt, inkább úgy éreztem magam, mint akit jól felizgattak, aztán ott hagyták magára. Semmi extra ízvilág, mégis irgalmatlanul tudja etetni magát. Talán épp szerénységében van a vonzereje? Lehet. Azonkívül nagyon könnyű, épp hogy csak van súlya. Nálam mindenféleképp maradós recept, viszont semmi esetre sem diétás időszakban, mert tényleg alig lehet abbahagyni. Másnapra maradt pár kis árva, de őket hidegen szépen felszeleteltem, és két snájdig zsemlébe csomagolva szendvicseket készítettem."

Aztán következik az alábbi kedves bejegyzés,hogy ő ezentúl "láthatatlan" bizonyos emberek számára":
Közlemény

"A blogom záros határidőn belül zártkörűvé válik, így velem már "nyilvánosan", fórumokon nem találkozhattok többé. Régóta érlelődik bennem a gondolat, és ezt pár ember körülöttem tudta is. Illetve annyit, hogy lassacskán lejjebb adom a blogom. Persze nem a minőséget, inkább a kontaktot. Ezentúl csak egy-két embernek, mondhatni szinte barátnak lehet majd belépése hozzám, esetleg később rajtuk keresztül, megkeresésre, kérésre azoknak akiket érdemesnek tartok rá! Viszont soha többé senki nem vihet el tőlem recepteket, és hozhatja nyilvánosságra, még ők sem! Otthon, családnak lehet elkészíteni, de blogokon, egyéb helyeken megjeleníteni, linkkel vagy anélkül nem! Ám ők vannak olyan intelligensek, hogy értik és felfogják mindezt. Sajnos a "bloggerek" többsége nem. Ez viszont legyen az Ő problémájuk.
Hogy mi az amiből kikerülök? A nagyfokú ötlettelenség és igénytelenség (tisztelet a kevés kivételnek), az egymás blogján való üres és agyatlan frázisok (jajj de guszta, biztos nagyon finom) napi tucatjával való puffogtatása, a nyalakodás és tapsikolás bármire ami előttük felröppen! Köszönöm én nem kérek belőle! Kellő gerinccel, ésszel, igénnyel rendelkező világot szeretnék magam köré teremteni a megfelelő emberekkel. A sallang meg BYEZ!!"

Azt hiszem ezt kommentelnem sem kell....Szegény nő,hogy tud így élni,ha saját magával sincs békességben?
Lányok nézzetek csak fel az égre,jóóóóóóóóóóó magasra.......na onnan kell sz@....ni az ilyennek a fejére!
Szép mosolygós napot mindenkinek!
Emőke

Éva írta...

Süne: Köszönöm!
Th E.Art: Köszönöm! Próbálom elfelejteni az egészet, különösen a "nívós" hölgyeményt!

Névtelen írta...

Sajnálom, hogy "ilyenek" akadnak közöttünk! :((( Könnyű sarat dobálni egy nick mögé bújva és még könnyebb belegázolni mások lelkébe! A blogod nagyon sokat segít azoknak akiknek meg kell gondolni melyik forintot hova teszik és az ezzel járó fáradozásodat inkább köszönet illeti, nem mocskolódás! Sok blogot ismerek, ahol a szerző hétköznapi ebédként pl. lazacot emleget, de ezzel nem igazán tudok mit kezdeni és azt gondolom sajnos nem vagyok ezzel egyedül...
Színvonalat meg ne emlegessen az, akinek annyi intelligenciája sincs, hogy egy konfliktust emberi módon lerendezzen! Egy szóval: nézd meg hány olvasód van és ne szomorkodj egy ostoba liba miatt!
A liba pedig sütve jó, hagymás tört burgonyával, párolt lila káposztával... szigorúan ünnepi napokon :P
További kitartó blogolást!

Éva írta...

Boszi: Köszönöm !