2012. február 23., csütörtök

Csak nem sikerül!

Ismét próbálkoztam a  mai napon a Link Within programmal, ami megint csak kudarcba fulladt. Délután azzal szórakoztam, hogy a már beírt receptjeimet amit még a kezdetekkor  írtam be de fotókat akkor még nem tettem hozzá, kitöröltem a blogomból .  Gondoltam talán ez a probléma, hogy nincs fotó !De  nem ,  annyi próbálkozásom után sem  adja meg magát és nem működik az oldalamon. Nem tudom hogy másnak  is előfordult ehhez hasonló problémája ? Lehet azt mondani hogy nem annyira fontos a blogon, de végül is bosszant hogy miért nem akar itt működni, mikor annyi de annyi blogon látom . Most arra gondoltam hogy hiába nem működik csak várok még legalább 2 napot vele és csak akkor fogom levenni a blogomról. Ha van valakinek ötlete , vagy szintén problémája volt  már  ezzel a programmal érdeklődve  várom  a véleményeteket amit előre is köszönök !
                                                                                 

4 megjegyzés:

María írta...

Nekem anno sikerült. Akkor is simán ment, amikor háromról 5 képre tértem át. Egyszerűen csak beállítottam mit szeretnék, aztán a megadott kódot bemásoltam egy HTML/JawaScript modulba.

Unknown írta...

Szia Éva!

A blogspotok vezérlőjét már nem is tudom, hogy néz ki...DE! Az egész oldal HTML forrása ha megvan, akkor a vége felé van ez a jel:
< /body>
Ez elé egy sorral beilleszted a kapott linket (Link within) és elmented. Működnie kell, mert nekem bloggeres a blogom és a postod olvasva kipróbáltam a dolgot, a blogger meg nincs is a választható blogok listájában, mégis működik. Ha segítségre van még szükséged, szólj, szívesen segítek!
Betti

yoen írta...

Éva, ne add fel, én is úgy emlékszem, hogy egy-két nap kell neki, amíg beáll a rendszer.
A kép nélküli bejegyzések nem okozhatnak problémát, olyankor vagy valami üres dobozkát mutat, vagy pedig nálam olyan is van, hogy egymás alatt felsorolásszerűen adja a linkeket. Szerintem csak türelem kérdése, és rájön, mi a dolga:)

Éva írta...

Maria: Köszi! Nem tudom hogy miért de én már annyiszor próbáltam és nem sikerül.
Suncika: Köszi a segítségedet, bár ahogy írtad nekem egy kicsit bonyolúltnak tűnik nem világos?
yoen:Köszi, most várok vele!