Elkészítése: A csirkeszárnyat megtisztítom a szárnyak hegyét levágom és összehajtom, kicsit legalább 10' főzni szoktam mielőtt bepanírozom. Szokásos módon panírozás után forró olajban kisütöm. Hagymás krumplit csináltam hozzá. Héjában megfőzöm a krumplit enyhén sós vízben majd megpucolom és összetöröm, zsírt forrósítok amiben 1 kisebb fej hagymát felkockázva megdinsztelem és az összetört krumplira öntöm és elvegyítem benne.
Jó étvágyat!
9 megjegyzés:
Éva, szép lett a csirkeszárny:)
Szeretnék segíteni a kép feltevésében és feliratozásában, megkeresem az email-címedet és megírom.
Nagyon szeretem, régen sütöttem már, köszönöm az ötletet !!
Nagyon finomat főztél!! Csirkeszárny már jó régen volt, jó hogy eszembe juttattad. A hagymáskrumpli nálunk is nagy kedvenc.
A csirkeszárnyat mi is szeretjük, de leginkább ropogósra sütve:) De ez is nagyon finom, főleg hagymás törtkrumplival:)
Nagyon guszta...:) A hagymás krumpli nagy kedvenc...:)
De rég ettünk csirkeszárnyat! Olyan guszta, megkívántam:-)
Ezt a fajta krumplit nagyon szeretjük. Én még pirospaprikát szoktam tenni hozzá.
Roza: Köszi! Tanulmányoztam amit írtál köszi!
Ibcsi: Itt az alkalom hogy hétvégén süssél!
Gizi: Köszi! Örülök mikor emlékeztető kaját csinálok !
trollanyu:Ez is ropogott, csak lehet hogy még tovább piríthatta volna?:)
Lilla: Köszi!
Gerdi: Köszi! Van mikor én is teszek rá egy kis pirospaprikát, de most ilyen lett!
A hagymás krumpli nálunk is nagy kedvenc ;) Finomat készítettél!
Panna: Köszi!
Megjegyzés küldése