2012. április 11., szerda

Keresem hogy miért?

Napok óta  elhagyott a pozitív  gondolat ! Nem találom az okát hogy miért? Nem  tudom megmagyarázni, hogy  mi váltotta ki, de hogy nincs jó kedvem az biztos!  Nem is szomorúság ami rám  telepedett, inkább közömbösség. Nem tud úgy feldobni  semmi. Milyen érdekes  mindezekből még tanulságot is vontam le, hogy ha ilyen vagyok általában ráadásul még amiket csinálok az sem sikerül úgy mint máskor.Biztos azért mert rossz a kisugárzásom.  Még a blogírás sem hat rám úgy mint régebben. Gondoltam megkérdezem  akik már régóta írjátok a blogotokat hogy veletek is előfordult már ilyen ?  Most ezt megint az időjárásra  fogjam, hogy amiatt vagyok ilyen?  Remélem mielőbb visszatér a tenni -akarásos időszakom  és nem leszek olyan mint egy hervadt virág!:-))
                                                                           

15 megjegyzés:

Gerdi írta...

Éva, lehet, van valami a levegőben? Én a tegnap voltam ok nélkül elkeseredett, kiábrándult, kedvetlen... nem is találok rá megfelelő szót. Mára elmúlt. Remélem, Neked is mihamarabb visszatér a tettvágyad!

Ibcsi írta...

Kedves Éva !

Mindenkivel előfordul, hogy az embernek nincs kedve semmihez
Mi itt vagyunk, szeretünk,
olvasunk, kommentelünk.
Lehet az ünnep merített le kicsit családozás, sütés, főzés stb... Pihenj egy nagyot, tedd rendbe a gondolataidat, és mi itt leszünk!!!

Kati írta...

Mindenkinek vannak ilyen napjai azt hiszem, legalábbis nekem is szokott lenni, amikor legszívesebben visszafeküdnék aludni, hogy legalább mások kedvét ne rontsam el. De másnapra el szokott múlni:)
Pozitív gondolatokat kívánok neked is:)

Lívia írta...

Kedves Éva!

Én is arra gondolok, hogy eleged lett az ünnepi sütés-főzésből. Én totál kifáradtam, és elment mindentől a kedvem, pedig beosztottam a tennivalókat.De az is megtörténhet, hogy belefárad, beleun az ember a blogolásba. Velem már megtörtént tavaly végleg abba akartam hagyni augusztusban. Aztán csak másfél hónap lett belőle. De most megint olyan elegem van hangulatban vagyok. Remélem, hogy Te nem így vagy, de ha így lenne sem csodálkoznék. Én
egy idő után megállapítottam, hogy ennek a blogolásnak semmi haszna és értelme. Hasznosabb, értelmesebb dolgokról mondtam le, veszi el az időmet. A férjem már megkérdezte, hogy kivel, mivel házasodtam a számítógéppel vagy vele. De hát ezt mindenki maga érzi, csak leírtam, hogy én mit gondolok erről az érzésről, mert ismerem.

Szera írta...

Ma tényleg lehetett valami a levegőben! Én is ilyen szöttyöm-pöttyöm voltam egész nap! Bizony van úgy, hogy még a blogolás sem dob fel! DE! Holnap egy új nap jön, remélhetőleg megújul az erőd is, addig pedig aludj egy nagyot! SZÉP ÁLMOKAT! :)

Unknown írta...

Kedves Éva! Remélem hamar jobb kedvre derülsz. Pillants a gyönyörű unokád képére és az biztos mosolyt csal az arcodra :)

María írta...

Éva! Ha hiszed, ha nem napok óta én is olyan semmilyen vagyok. Ürességet érzek. Fura. És rossz. Még főzni sincs úgy kedvem, mint egyébként. Csak ténfergek, mint egy kerge birka.

mandala írta...

Kedves Eva, huuu hogy is mongyam hoszu, kell egy kis szunet en is mama voltam ugy mikor lattam a megfagyot tulipan famat, tegnap meg szep volt eszaka megfagyot, na de en elek es holnap egy uj es szep nap kovetkezik tele szep dolgokal es sok, sok csodaval !

Vera írta...

Időjárásra is lehet fogni... egyik nap hidegfront, ráadásul markáns, másnap vagy két nap múlva melegfront... Mindenkit megvisel.... hidd el.. Ráadásul pár napja 20-25 fok volt, most meg hideg éjjel kemény fagyokkal...
Ráadásul itt voltak az ünnepek.. Bizonyára hamarosan visszatérsz a régi kerékvágásba..

Adrienn írta...

Pont ebben vergődöm én is, már nem kevés ideje! Csak várom, hogy elmúljon! Remélem, nálad nem tart ilyen sokáig......

teller-cake írta...

Remélem csak a tavaszi fáradtság és ha beköszönt az igazi tavasz, az újra erőt ad neked ehhez a fantasztikus bloghoz (is)! Nézz be hozzám, van számodra egy díjam, ha elfogadod-hátha ettől is picit jobb kedved lesz! :-)))

judit60 írta...

Kedves Éva!
Kereken egy hónapja ilyen hangulatban vagyok.Elolvasom a blogbeírásokat, de sem kommentelni, sem pedig posztot írni nincs kedvem.
Lazíts egy kicsit, próbálj valami mással foglalkozni, hátha elmúlik.Nagyon remélem hogy így lesz, mert hiányoznának a posztjaid.

Éva írta...

Lányok:Köszönöm Nektek hogy biztattok, hogy majd elmúlik. Látom van köztetek is olyan aki szintén hasonló hangulatban van. Ezért is szeretem a blogomat, még ha néha kedvetlen is vagyok, hogy ilyen megértőek vagytok és jól esik a biztatás részetekről amit nagyon sokszor tapasztaltam már! Annyira elkeseredve nem voltam ezidáig, hogy eszembe jutott volna a blogírás helyett mást is csinálhatnék? Talán ez ami kikapcsól, különösen ha még a hangulatom is jó! Remélem átmeneti hangulat ingadozásom volt és talán tavaszi fáradtság okozta!

Márti írta...

Fel a fejjel, ez biztos csak átmeneti! igyál csalánteát, az jó a tavaszi fáradság ellen!

Éva írta...

Márti: Köszönöm! Régebben sok gyógyteát ittam csak azt vettem észre hogy sok a savam teától!