2012. július 18., szerda

Kérdésem vagyis kérésem volna!

Tudom hogy számíthatok  rátok ! Nagyon  sokan és sokszor segítettetek már  nekem amit ezúton is nagyon szépen megköszönök! Mivel  nem vagyok egy informatikus alkat csak kezelem a gépet, jobban mondva nyomkodom a billentyűt és amit  eddig  nagyjából megtanultam  a technikai részből azt alkalmazom. Amiben segítségeteket  szeretném kérni most az : hogyan lehet megcsinálni a blogfejlécem hátterének  pár darab  saját süteményes fotóimból  hátteret?Láttam már több helyen ilyet és nagyon tetszik.  Ha tudtok  valami  segítséget adni mégis hol keresgéljek  akkor megkérnélek benneteket hogy irányítsatok már egy kicsit, hátha megértem  és netán még meg is tudom csinálni?:-)) Az nagyon jó lenne, tudnék neki örülni!!!
                                                                     

9 megjegyzés:

Kata írta...

Éva!

Ezt találtam:

http://blogbajok.blogspot.hu

Nézzél szét,hátha valaki már fordult oda hasonló kéréssel.Valamikor nekem is volt a blogomon amit Te szeretnél,de bár hogy is töröm a fejem nem emlékszem már hogy csináltam!
Ha senki nem kérdezett ezzel kapcsolatban,akkor nyugodtan vesd fel a gondodat és később nézzél vissza.A kérésednél a megjegyzésben kapsz segítséget.

Unknown írta...

Ha valami hasonlóra gondolsz mint nekem van, - nekem tesóm barátnője csinálta, szeret fotókat összerakni - ha küldesz képeket meg hogy hogy szeretnéd, neked is megcsinálná, szívesen. -Megkérdeztem - Azt hogy hogy kell sajnos nem tudom.

Era írta...

Küldtem mailt :)

Névtelen írta...

Hát tervezés,bejegyzés szerkesztése....én a picasaban szoktam kollázst szerkeszteni,és azt a képet teszem oda...ez volt a kérdés?

Névtelen írta...

Bocs,fejléc szerkesztése

Jutka írta...

Picasa képszerkesztőt használom én is ott lehet méretet választani a kollázs készítése előtt,után mert a fejléchez meghatározott nagyságú kép kell. Valamennyit méretre igazít mikor feltöltöd, lehet vele kísérletezni még meg nem unod. A tervezésnél fejlécmodul hozzáadása, képkiválasztása, beillesztés, mentés.
Ekkor derül ki nagy vagy kicsi lett a kép. Értelem szerűen ,hagy kisebb , ha kicsi nagyobb kép kell.
Remélem segítettem.

Éva írta...

Kata: Köszi majd megnézem hátha?:-)
Vikvi: Köszi a segítségedet, majd megnézem először!
Era: Üdvözöllek! Köszi megkaptam majd áttanulmányozom és szólok ha nem sikerül!
The E.Art:Köszi!
Jutka:Köszi a segítségedet! Megfogom próbálni, hátha?:-))

Katalin írta...

Látom, már sikerült szép új fejlécet csinálnod. Biztos sikerülni fog saját képekből is. Ebben sajnos nem tudok segíteni, én az egész hátteret szoktam változtatni, (mert képablakos) így nekem nincs külön fejlécem.

Éva írta...

Katalin: Köszi hogy észrevetted! Nagyon megtetszett ez, sajnos a saját képekből még nem sikerült, de most nem is érdekel, mert ez kellemes!