2012. augusztus 10., péntek

Kellemes hétvégét kívánok !

Minden kedves blogomat olvasónak  nagyon kellemes kikapcsolódást, jó pihenést  kívánok a hétvégére és az elkövetkezendő napokra !  Pár napig  csak úgy fogok  előfordulni  a blogvilágban  mint a mesében:" hol volt hol nem....!"  Amikor időm engedi !
 Most  a kis unokámnak fogok mesélni és tudjátok tanulni fogom  a dinó fajtákat!:-)) Csak megértsem majd hogy mi is a nevük, mert ha nem úgy mondom vagyis nem értem  akkor aztán begurul az " oktatóm".:-))
                                                                             

7 megjegyzés:

Hankka írta...

Nektek is jó hétvégét és sikeres "tanulást"! :)

Szera írta...

Szép hétvégét és sok-sok boldog együtt töltött órát! :) Ügyes legyél... :)

marisz57 írta...

Az én négyéves Dorka unokám is imádja a dínós mesét.
Nektek is kellemes hétvégét!

María írta...

Jő Unokázást kívánok!! Aztán jól figyelj, hogy mindent helyesen mondj :D!! Engem is tanított Tomika angolul, és ha nem jól mondtam valamit, Ő is mondta, hogy nem úgy mama :)!! És addig kellett mondanom, míg végre jó nem lett:).

Kati írta...

Akkor már jövő héten kívülről tudod a dinók nevét:)

m.k. írta...

jó unokázást!

Éva írta...

Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat! Volt tanulásban részem , először a sárkányok voltak most porondon majd következtek a dínók. Bevallom őszintén hogy elég nehéz tanítványnak számítok a 3 éves unokám mellett. Csodálom hogy tudja ezeket a kacinántos neveket megjegyezni?:-)) Nagyon jó egy hetem volt ! Sajnos ma/vasárnap/ délután hazamentek.:(