2012. augusztus 6., hétfő

Mi lehet annak az oka.....

hogy az utóbbi napokban már annyira bosszantóan állandóan ez a kép jelenik meg  ha más blogon nézelődök, netalán-tán hozzászólást szeretnék írni!
Mi okozhatja ezt tudjátok?  Sokszor van hogy mérgemben becsukom a látogatott blogot mert nincs türelmem kivárni még  eltűnik ez a kép . Annyira kevesen vagyunk most akik egymáshoz látogatunk hiszen nyári pihenős időszak van , de szerintem ha másnál is előfordul ilyen probléma akkor megértem hogy aki itthon van annak is elveszi a hangulatát  ez a nehezített  írás. Ha tudjátok hogy mi az oka  esetleg lehet rajta segíteni, kérnélek hogy  tájékoztassál már engem is hogy  mi okozhatja?:-((
                                                                                                                                                       

9 megjegyzés:

Dominika írta...

Éva, én még nem találkoztam ezzel az ablakkal. Általában blogspotos blogokat nézek, meg néha freeblogot, de én még egyiknél sem láttam. Nem tudom, mi lehet az oka... Hátha jön valaki, aki tudja.

mandala írta...

sajon nem tudom mi lehet ez, en nem talalkoztam vele.

sedith írta...

Ez nagyon valami vírusnak néz ki, de nem vagyok kompetens benne. MÁsok biztos tudni fogják.:)

IsaBella írta...

Ilyenkor nincs nagyon jók ablak megnyitva? Ez azt jelenti, hogy a böngésző túlterhelt. Nagyon gyakran jelentkezik nálam is, mert ált 20-30 blogot is megnyitok egyszerre. Ami tudom, nem jó. De néha akkor is megjelenik, ha csak a szokásos 3 van megnyitva, mondjuk frissítem a blogom, és ez jelenik meg. Ez szerintem attól is függ, hogy az Internetet mennyien használják, milyen gyors. Hétvégén, estefele sokkal többen vannak gép előtt, így lassabb a szolgáltatás is.
Ilyenkor csak azt tehetjük, hogy a "Weit"-ra kattintunk, ami annyit jelent magyarul "Várok" és várunk. Olyan is van, hogy 5-10 percet várok, és többször egymás után is megjelenik ez a kis ablakocska. :S
Ez mind saját tapasztalatból írtam le, lehet, hogy egy hozzáértő nem ezt mondaná.

María írta...

Nálam akkor jelent meg rendszeresen, amikor Google Crome böngészőm volt. Mióta lecseréltem Firefoxra, azóta nincs ilyen gondom. Remélem nem is lesz egy darabig.

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Hát én csak azt tudom mondani amit lányok szoktak írni ,hogy böngészőt váltanak egy időre és utána magától megjavul,nem tudom próbáltad e?

Éva írta...

Dominika: Örülhetsz mert nagyon idegesítő!
mandala: Jó hogy nem találkoztál vele!
sedith: Nem értek hozzá hogy mi lehet, a hétvégén jönnek a gyerekek megkérem őket hogy nézzék meg.
IsaBella:Általában egyszerre én csak 1 blogot nézek de hogy mi okozza ezt végképpen nem tudom?
Maria:Emlékszem mikor írtál erről a témáról, megpróbálom majd természetesen segítséggel kivitelezni én is ezt a módszert!
EWA gyöngyös világa! Megpróbálom még majd én is ezt a módszert!

Vera írta...

A krom dől ilyenkor össze.... nálam legalábis... A másik probléma lehet, bár én nem értek hozzá, hogy közeledbe lehet vifi ami rájátszik a te gépedre..és fogja lekapcsolja... a cromot.Most egy igy nagy badarságnak tűnik, de igaz... Nálunk frekvenciát kellett állítani hogy ne játsszon a szomszéd gép össze az enyémmel...mert minduntalan a crom összeomlott...

Éva írta...

Vera: Elképzelhető, mert már a gyerekek is észrevették hogy lehet a itt a közelünkben valakinek vifi.Köszi majd konzultálok a lányaimmal!:-))