2013. október 14., hétfő

Málnás-tejszínes krém pohárban

Olyankor mikor nagyon kivagyunk éhezve egy kis habos finomságra, ilyenkor jól jön ha van itthon ilyen és ehhez hasonló krémpor ami könnyen elkészíthető!
                                                                               
Hozzávalók és elkészítése: 2,5 dl tej (felfőzve és lehűtve), 1 zacskó  krémpor . A zacskón lévő utasítást figyelembe véve elkészítettem és poharakba töltöttem tejszínnel és csokival díszítettem . Közben már meg is kóstoltam mert annyira finom volt  már az illata is!
Jó étvágyat!

3 megjegyzés:

marisz57 írta...

Nagyon mutatósak a málnás-habos krémjeid!
Ha nem csak képen látnám, biztos elcsábulnék.

Katalin írta...

De nagyon jól néz ki! A csokrod is szép mögötte!
Nekem is pont ilyen tálkáim vannak :)

Éva írta...

marisz57 köszi, én pedig biztos megkínálnálak ha itt lennél!
Katalin örülök hogy tetszik, köszi! Ezek a tálkák nagyon régiek kb. 20 éves még szakszervezeti ajándékként kaptam, az pedig már jó régen volt!