2013. október 2., szerda

Zöldséges-gombás spagetti

                                                                             
Hozzávalók:  15 dkg.vegyes zöldség /nekem most  fagyasztott mexicói volt/, 15 dkg. gomba, kisebb vöröshagyma, 3 ek. olaj, kisebb paradicsom-paprika, csípőspaprika, petrezselyem, fűszerek:só, őröltbors, majoránna, ,3 ek. tejföl. 20 dkg. spagetti.
Elkészítése:  Megtisztítottam a gombát, feldaraboltam. A zöldséget enyhén vegetás vízben előfőztem.  Az olajat megforrósítottam  és az apróra vágott hagymát megdinszteltem majd hozzátettem  a gombát és  lefedve az edényt hagytam párában dinsztelődni. Ezután hozzátettem az előfőzött zöldségeket , feldarabolt paprikát paradicsomot, apróra vágott petrezselymet és befűszereztem  mikor kezdett főni akkor  tettem hozzá  a tejfölt és készrefőztem. A spagettit a szokásos módon megfőztem és a szószhoz téve összekevertem .Tálalásnál még tettem rá frissen összevágott petrezselymet.  Nagyon finom volt!

5 megjegyzés:

Hankka írta...

Szép színes, étvágygerjesztő étel! :)

Éva írta...

Hankka és nagyon finom volt!Köszi!

HajniZoli írta...

Elhiszem, hogy finom volt, guszta is!

Tiffanylda írta...

Isteni! Nagyon szeretjük. Én trikolor tésztával csinálom és csak gombából, úgy is fincsi, de ki fogom próbálni a többi zöldséggel is, köszi!:)

Éva írta...

HajniZoli köszi!
Tiffanílda köszi, örülök hogy tetszik!Egészségetekre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...