2013. december 13., péntek

Párizsisaláta

                                                                              
Hozzávalók: mennyiség megjelölése nélkül, párizsi, burgonya, ecetes uborka, majonéz/házi, vagy bolti/, tejföl, mustár, őrölt bors, tetejére: főtt tojás, petrezselyem.
Elkészítése:  A párizsit hosszúkás csíkokra vágtam, a burgonyát enyhén sós vízben héjával együtt megfőztem majd megtisztítás után felkockáztam  az uborkát szintén kockára vágtam.  Ezeket összekevertem és a majonéz, tejföl, mustár, őrölt bors keverékével leöntöttem összekevertem. Tetejére keményre főtt tojást felkockázva  és felaprított  petrezselyemzöldjét szórtam . Jól lehűtve nagyon finom volt!

7 megjegyzés:

Lilla Seffer írta...

Hmm, régi nagy kedvenc :)

Csigabige írta...

Fincsi! :) Jó kis reggeli :)

HajniZoli írta...

Finom saláta!

Nea írta...

Egy ilyen fincsi salátával csakis jól indulhat a nap.

Hankka írta...

Fincsi salátát készítették, ez nálunk is gyorsan fogyó lenne! :)

Márti írta...

Nekem is nagyon tetszik! van is minden hozzá, már tudom mit viszek holnap uzsira,köszi :)

Éva írta...

Lilla Seffer örülök hogy ismered.
Csigabige köszi!
HajniZoli köszi.
Nea vagy jól indul, vagy jól zárul?:-)
Hankka köszi!
Márti örülök hogy tetszik, egészségedre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...