2014. március 12., szerda

Zöldséges-ketchupos tészta

                                                                                 
Hozzávalók: 1 kisebb fej vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, 2 ek. olaj. 1-1 db sárgarépa, fehérrépa, kevés zöldborsó, só, 1/2 dl paradicsomlé, 1/2 dl. mézes-csípős ketchup /amit  házilag készítettem/. Bármilyen tészta.
Elkészítése:A zöldségeket megpucoltam és apró kockára feldaraboltam  vízben  1 ek. ételízesítővel és a zöldborsóval  kicsit előfőztem. Olajban az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát kicsit dinszteltem  majd a leszűrt  zöldségeket is hozzátettem ráöntöttem a paradicsomlét és a ketchupot  pici sót tettem rá és készre főztem. A tésztát szokásos módon kifőztem leszűrtem és összekevertem a szósszal.Nagyon hamar elkészül és igen finom!

3 megjegyzés:

Évi - Ízek és utazások írta...

Imádom a tésztákat. Ennek se tudnék ellenállni.

Márti írta...

A tésztákat mi is szeretjük, a ketchupot meg a fiam eszi szinte mindenhez, viszem is a receptet, köszi!

Éva írta...

Évi biztos vagyok benne hogy ízlene!
Márti örülök hogy tetszik és remélem fiadnak fog ízleni:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...