2014. április 23., szerda

Lecsós nokedli

                                                                                       
Hozzávalók: 1 nagyobb vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, 2 kisebb paprika, 1 paradicsom, 3 ek. olaj, fűszerek: só, őrölt bors, pirospaprika, csípős paprika,  1 tk /csirkéhez való/ házi fűszerkeverék. Nokedli:liszt, tojás, só
Elkészítése:Megpucoltam és apróra fölvágtam a vöröshagymát fokhagymát. A zöldségeket megmostam feldaraboltam . Olajon megdinszteltem a vöröshagymát fokhagymát  hozzátettem a feldarabolt zöldségeket  megfűszereztem és egészen kevés vizet öntöttem alá. Mikor már  a zöldségek is  megpuhultak lezártam a gázt alatta. Elkészítettem a szokásos módon a nokedlit és a kifőtt tésztát bele öntöttem a lecsóba majd összekevertem. Tálalásnál kevés sajtot szórtam rá. Nagyon finom volt!
 (Fűszerezést mindenki ízlésének megfelelő mennyiségben használhatja!)
Jó étvágyat!

3 megjegyzés:

Hankka írta...

Jó kis vacsoraétel, finom lehet! :)

Évi - Ízek és utazások írta...

Ha kaja után, ha kaja előtt nézem a blogod, mindig megéhezek. Pláne a tésztás kaják láttán. :) Meg a lecsó is nagy kedvencem.

Éva írta...

Hankka köszi nagyon finom volt!
Évi olyan érdekes mikor tettem fel a blogra már akkor gondoltam rád hogy biztos elnyeri a tetszésedet. Örülök hogy ilyen hatással van rád talán ha még az illatát is éreznéd akkor lennél bajban:-))