2014. április 22., kedd

Sült zeller tormás mártogatóssal

                                                                           
Hozzávalók: kis darab zeller,  sütéshez olaj, só mártogatóshoz: 3 ek ecetes tormából, 2 ek. tejföl,  kisebb alma, petrezselyem.
Elkészítése: Zellert megpucoltam és vékony szeletekre vágtam amit forró olajban megsütöttem. Papírtörlőre  szedtem kicsit megsóztam. A  mártogatóshoz:  tálkába kanalaztam a tormát,  tejfölt, almát megpucolva és  lereszelve  a petrezselymet apróra fölvágva  és jól összekevertem az egészet.
Nagyon finom !
Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

Timi írta...

Még nem is kóstoltam így... én mindig be szoktam panírozni...:o)
Úgy nagyon finom!

Éva írta...

Timi nagyon finom így megsütve is. Már panírozva is próbáltam az is ízlik.