2016. január 8., péntek

Cukros fahéjas rúd ismét

Napokban bableves volt ebédre akkor sütöttem meg ismét ezt a süteményt ami talán még jobban sikerült mint előzőleg. A receptet itt megtaláljátok, csupán annyit változtattam rajta hogy a tésztába 2 tk cukrot tettem csak és hempergetéshez 2 evőkanál nyírfacukrot és 1 tk fahéjat használtam !
                                                                            
Nagyon finom kalács jellegű tészta fahéj ízzel , hasonló mint a kürtős kalács csak egyszerűbb elkészíteni!
Jó étvágyat kívánok hozzá !

4 megjegyzés:

Fáni írta...

Nagyon gusztusos :)
Lenne egy kérdésem a félbarna zsömlét olyan sütőzacskóba tetted, amiben a húst is szoktuk sütni?
A gesztenyés fatörzset nem is egyszer megcsináltam, nagy sikere lett :), köszönöm

Éva írta...

Fáni hogy tetszik.Kérdésedre válaszolva igen abba a sütőzacskóba teszem bele edényestől együtt előtte vizet spriccelek bele. Örülök hogy ízlett a süti egészségetekre! Most én is megenném:-))

Névtelen írta...

Most is gyönyörű!!!
Kisebb életminőség javítás után újra itt vagyok veled!!❤️
Ökellek!

Éva írta...

Emőke már hiányoztál örülök hogy itt vagy!