2017. április 18., kedd

Barackos -joghurtos jégkrém/házilag

Bár az idő  nem a jégkrém fogyasztására serkent  én mégis ezt készítettem . Ennek oka pedig az  hogy a felbontott konzerv barack ne menjen veszendőbe!
                                                                                  
Hozzávalók:
kb. 10 dkg hámozott konzerv barack
1 kis doboz /150 g/ natúr joghurt
1/2 dl tejszín
*
Elkészítése: Barackot pépesítettem, tejszínt felvertem habnak majd összekevertem a joghurttal. 2-3 teáskanál barackpépet  kevertem  a tejszínes  joghurthoz  ezután a formákba kanalaztam  a natúr barack és joghurtos keverékből . Mélyhűtőbe tettem  reménykedve abban hogy rövidesen a meleg napokon ezzel hűsíthetjük magunkat!:-))

2 megjegyzés:

teller-cake írta...

Nagyon jópofa! :-D

Éva írta...

teller-cake köszi !