2017. június 13., kedd

Eperkrémes babapiskóta /sütés nélkül

                                                                                    

Hozzávalók:  14 db babapiskóta, 20 dkg  eper, kis doboz tejföl,fél dl  tejszín, 1 evőkanál  cukor,darabka tejcsokoládé reszelve.
                                                                             

Elkészítése: Epret megtisztítottam majd többször átmostam lecsepegtettem. Pár darab epret félretettem a többit  turmixoltam.Tejfölt a cukorral és a turmixolt eperrel összekevertem  és a habnak felvert tejszínnel  óvatosan elkevertem. Üvegtál aljába pakoltam sorba a babapiskóta felét erre kanalaztam rá az epres krémből majd ismét piskóta  aminek a tetejére a maradék eperkrémet tettem. Reszelt csokoládéval szórtam meg a tetejét  és ráraktam a félretett epret így tettem  hűtőbe  másnapig. Ekkor jött a kóstolás:)
Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

Katalin írta...

De finom lehet a friss eper ízével! Ki is kell használni ezt az időszakot, ameddig érik :-)

Éva írta...

Katalin nagyon finom volt, köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...