2018. április 7., szombat

Csípős babsaláta


Hozzávalók:  30 dkg babkonzerv, 1 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, kevés olaj, 1 dl tejföl, 2 evőkanál házi csípős paradicsomszósz, fűszerek: chili paprika, só, őrölt bors, majoránna,
🌷
Elkészítése: 2 evőkanál olajon megdinszteltem az apróra vágott vöröshagymát a fokhagymával együtt. Babot szűrőkanálba öntöttem majd leöblítettem és ráöntöttem a hagymára  egészen kevés vizet tettem hozzá és a fűszerezés után  kicsit  főztem majd  a tejfölt hozzátettem  forrt egyet és más készen is volt. Volt még az ünnepi  sonkából és főtt tojás volt mellé!
Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

Monika írta...

Hú, de jól hangzik! Szeretek mindenféle salátát! Köszönöm!

Éva írta...

Mamka köszi, váljon egészségedre!