Hozzávalók: Darált hús kb. 20-25 dkg , 8 dkg reszelt sajt , 1 db áztatott kinyomott zsömle, 1 db tojás, 1 gerezd fokhagyma reszelve,1 teáskanál házi vöröshagymakrém, só, őrölt bors, kevés pirospaprika, zsemlemorzsa a forgatáshoz, olaj a sütéshez.
*
Elkészítése: Hozzávalókat összegyúrtam és golyóknak megformáltam majd a zsemlemorzsába forgattam és forró olajban kisütöttem.
Jó étvágyat !
4 megjegyzés:
Sajtot még soha nem tettem fasírtba, de biztos csak még finomabb lehet így. :)
Okki egyszer próbáld ki mert nagyon finom!
Jó ötletnek tűnik. Ha képes leszek megőrizni egy kevéske sajtot - és nem nassolom el :-) - akkor egyszer kipróbálom. Mindenféle sajtos ételt nagyon szeretek, sokkal jobban, mint a húsokat.
aranyos fodorka a sajt nálunk is kapós de van hogy kicsi marad! Váljon egészségedre!
Megjegyzés küldése