2020. július 2., csütörtök

Zöldborsós, gombás tészta


Hozzávalók:  gomba, zöldborsó, fokhagyma, só, őrölt bors, olaj, petrezselyem, tészta,   1 kis doboz natúr joghurt, ( mennyiséget  mindenből  ízlés szerint és az asztalnál ülök létszámától függően:)
🍄
Elkészítése: Forró olajhoz tettem a megmosott feldarabolt gombát  amire   a zúzott fokhagymát, sót , őrölt borsot és  fél dl  vizet öntöttem. Készre pároltam majd hozzátettem a borsót és a joghurtot. Forralás közben tettem hozzá a felaprított petrezselymet.Szokásos módon kifőztem a tésztát és a szósszal  elkevertem.😋
Jó étvágyat!

4 megjegyzés:

Katalin írta...

Nagyszerű ebédetek volt 😀

Éva írta...

Katalin köszi !

Fáni írta...

Nagyon finom lehetett, én a borsó helyett spenótot szoktam hozzátenni, az is nagyon finom

Éva írta...

Fáni lehet hogy spenóttal is finom de nekem a spenót nem tartozik a kedvenc ételeim közé. Nem tudom hogy miért a sóskát imádom de a spenótot kihagyom:-))