2011. április 13., szerda

Rántott karfiol tejfölös nyers lecsóval

Hozzávalók:  karfiol, tojás, liszt, prézli, só.
                      hagyma, paprika, paradicsom, só, tejföl.
Elkészítése: a karfiolt  enyhén sós vízben kicsit megfőzöm. Szokásos módon liszten- tojásban- prézliben megforgatom, majd forró olajban kisütöm.
A hagymát, paprikát, paradicsomot feldarabolom megsózom. Kicsit hagyom állni a sóban, majd leöntöm a lét  a zöldségekről / ami a só miatt keletkezik/  és ráöntöm a tejfölt. Elkeverem és hűtőbe állni hagyom kicsit.
 Petrezselymes krumplit is csináltam a kardiolhoz, de a  nyers lecsó kaposabb volt!                                                                          

1 megjegyzés:

Juci írta...

Finomat készítettél!
Rántott karfiol! Hm! Yamy! Yamy!
Egyik kedvencem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...