2011. december 26., hétfő

Tojásos, petrezselymes gomba !


Szeretjük a gombát, csak  nem egyformán elkészítve. Így az szokott lenni hogy mikor elkészítem a férjemnek szedek  ki a többit megcsinálom tojásosan!
Hozzávalók 15-20 dkg  gomba, 1 db vöröshagyma, 1 db paprika,1/2  paradicsom, zsíradék, petrezselyem , só, bors, pirospaprika. + tojás.
Elkészítése: a gombát jól megtisztítom, megmosom, feldarabolom. A vöröshagymát  feldarabolom a zsírban megdinsztelem , ráteszem a feldarabolt paprikát paradicsomot ráteszem a megmosott gombát, sózom, borsozom pirospaprikát teszek rá valamint az apróra vágott petreszelymet és az egészet kevés vízzel felöntöm. Hamar megfő a gomba nem szoktam sokáig főzni. Mikor kész kiszedem a felét, a másik felébe 1-2 tojást felütök elkeverem és ráöntöm a gombára. Készre sütöm !                                                                     

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...