2011. december 27., kedd

Itt vagyok igaz recept nélkül!

Először szeretnélek benneteket  köszönteni  blogom  két új olvasóját : Süne  és böbe ikotics  !
 Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek !   Olyan hamar elrepült ez a pár nap amit  a család együtt tölthetett. Nagyon jól telt az ünnepünk ,  a kis unokámék a mai napon mentek el.
Nézegettem a blogokat és láttam hogy már van aki új recepteket tett fel. Nekem a héten azt hiszem még főznöm nem szükséges, de a süteményből is bőséges volt a kínálatunk mert mind a két lányom nagyon ügyesen sütöttek és hoztak finomabbnál finomabb süteményeket .Kérdeztem a lányaimtól hogy nem akarnak blogot indítani?:-)) Találgattuk hogy milyen címet adjanak  a blogjuknak. Mondtam éppen nekik, hogy azért amit ők sütnek az már nem takarékos konyha blogba való!:-)) Ment a cserebere a süteményekből!
Megfogadtam martinelli blogtulaj  javaslatát így csak  mértékkel fogyasztottam  az ételből és süteményekből.  Mondhatni azt is hogy eltelik az ember , lehet hogy pár hét múlva szívesen megenném, de most már  telítődtem.  A bőséghez az is hozzájárul nálunk , hogy zsufolt  ez az ünnepünk,  ahogy már írtam a névnapunk és  a  kisebbik lányom születésnapja is  ilyenkor van. A lányom születésnapi tortáját azért majd  megmutatom, reszelt túrós süteményt kért és most először próbáltam tortának elkészíteni. Finom volt!
De nem szégyellem(sőt büszke vagyok rá) a nagyobbik lányom  túl tett rajtam olyan nagyon szép és  finom tortát készített  a húgának !

8 megjegyzés:

Mrita írta...

Örülök, hogy jól teltek az ünnepek Nálatok, csak hamar elteltek. Jó, hogy újra jelentkeztél, még ha recept nélkül is.

trollanyu írta...

Sajnos vége van a karácsonynak, de jó, hogy itt vagy újra:) Kíváncsian várom a tortákat:)

marisz57 írta...

Engedd meg, hogy utólag sok boldog névnapot kívánjak!
Örülök, hogy nektek is kellemesen teltek az ünnepek.

Csilla írta...

Én is szeretnék Neked boldog névnapot kívánni!! Kíváncsivá tettél, hogy milyen tortát sütött a lányod?! :)))

Gizi írta...

Kedves Éva!
Utólag nagyon boldog névnapot kívánok!!!(én is Éva vagyok, mégis valahogy teljesen kiment a fejemből)

Örülök, hogy nálatok is szeretetben teltek az ünnepek, és a lányaid is remekeltek a süteményekkel. Én is kíváncsian várom a képeket.

Nagyon jó az új kép az unokádról. Olyan igazi, komoly, nagyfiús!!

Adrienn írta...

A torta fotók, engem is nagyon izgatnak!!!:))
Aztán végre visszaáll a hétköznapi főzés, ami remélem költségben és kalóriában is mérsékeltebb lesz!:))))

Tiffanylda írta...

Örülök, hogy nálatok is jól teltek az ünnepek és az ünneplések!
Én is alig várom a mai tökfőzeléket!:))) Súlyos ez a sok kalória, amit az ember belapátol, nem is tudok, hogy fogom ledolgozni!
Kíváncsian várom a torta receptjét!
A kis unokád gyönyörűen cseperedik, nagyon cuki!:)

Éva írta...

Mrita: Köszi!
trollanyu: Köszi!
marisz57: Nagyon szépen köszönöm!
Csilla: Köszönöm szépen!Remélem hogy a lányom tortájáról is tudok nektek mutatni fotót!
Gizi: Nagyon szépe köszönöm! Jól átlettem vágva akkor hogy druszám vagy?:-)) Neked is utólag boldog névnapot kívánok! Az unokámról a fotó általam készített fotó annyira nem éles mert kaptam egy naptárt amin a fényképe van és azt fotóztam le.Köszi azért hogy észrevetted hogy már milyen nagy hiszen már szeptemberben 2 éves múlt!Ez a kép bölcsiben készült!
Adrienn: Amit én készítettem azt biztosan megtudom mutatni a másik még bizonytalan! Azután valóban jönnek a vékonyabb kalória és pénztárca kímélőbb ételek!