Hozzávalók: 25 dkg. liszt, 17 dkg margarin, 13 dkg. porcukor, 13 dkg. dió/darált/
forgatáshoz porcukor vaníliacukor!
Elkészítés: A hozzávalókat jól összegyúrom / kitartás kell mert elég nehezen áll össze de végül
sikerül/. Úgy sodrom a tésztát mint mikor nudlit csinálok, feldarabolom, tepsibe rakom.
Előmelegített sütőben 200 fokon 15' alatt megsül, még melegen megforgattam a porcukor és vaníliacukor keverékében.
Megjegyzés: a tepsibe nem kell nagyon sűrűn rakni, sütés után könnyen törik óvatosan
kell kiszedni, és forgatni . Dobozba téve sokáig friss marad!
Jó étvágyat !
2 megjegyzés:
Ezt Nagyi sütögette mikor gyerek voltam,imádtam.
Aleda: örülök hogy szép emlékeid vannak erről a sütiről!
Megjegyzés küldése