2011. július 5., kedd

Kapros-újburgonya saláta sonkával

Hozzávalók:3-4 db újburgonya, 1 db újhagyma,1 db paradicsom,1 db uborka,  5 dkg.sonka, 1/2 dl majonéz, őröltbors, só,1 dl tejföl, kapor.
Elkészítése: az újburgonyát megpucoltam és feltettem sós vízbe főni. Összevagdaltam a zöldségeket. A majonézt a tejföllel borssal sóval és apróra vágott kaporral elkevertem.  Ezután bele tettem a zöldségeket és a közben megfőtt  kihűlt és kockára vágott újburgonyát  valamint a  felkockázott sonkát is.
Jól átforgattam és hűtőbe  tettem.                                                                          

3 megjegyzés:

Kati írta...

Húú, ez nagyon finom lehetett.

Bianka írta...

Finom lehet

Éva írta...

Kati, Bianka: valóban nagyon finom volt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...