2011. szeptember 21., szerda

Sós szezámmagos süti


                                                                           
 Hozzávalók: 20 dkg sima liszt, 20 dkg. rétes liszt, 1 cs. margarin, 1/2 doboz tejföl, 1/2 csomag sütőpor, 1/2 csapott evőkanál só, 10-15 dkg. sajt 1 dl mák/ szemes/
Elkészítése:  Összegyúrom  az egészet és 2 órára hűtőbe teszem. Mikor kinyújtottam  tojással megkenem szezámmagot szórok rá.  Akár stanglinak , vagy bármilyen formára szaggathatom.
Előmelegített sütőben 200 fokon 15'.

                                                                                 

3 megjegyzés:

trollanyu írta...

Ez nagyon finom kis sós nasi:) Fincsi lehet,el is fogom készíteni, annál is inkább, mert mák is van benne.

Kati írta...

Én is szeretem az ilyen formára vágható sós csodákat.

Éva írta...

trollanyu, Kati: Köszi!