2011. október 6., csütörtök

Tétlenség !

Még mindig  bajom van a fényképezőgéppel ! Először abban a hiszemben voltam hogy a kártyaleolvasóm romlott el.  Én kis naiv, fotóztam sorba amit sütöttem , főztem, sőt megkoreografáltam a játéknak a logóját is. Mint már többször megírtam,  annyira nem értek a technikához megmutatták hogy  fotózzak, hogy töltsem fel a gépre ennyiből áll a hozzáértésem. A férjuram  ehhez szintén nem ért, sőt a számítástechnika  nem is érdekli. A nagyobbik lányom párja  szokott segíteni , de nem itt lakik helyben . Tegnapi napon hozott egy másik kártyaleolvasót.  Próbálgattuk , de nem sikerült azzal sem. Közben mai napon jött egy gondolatom  hogy  megnézem az eddig készített fotókat a fényképezőgépben . Ne tudjátok mit éreztem, mikor észrevettem hogy  az elmúlt napokban  általam készített  legalább 6 fotóból egy sincs!  Az hogy mérges voltam  az nem kifejezés? Mikor már lehiggadtam ,utólag  nevethetnékem támadt ahogy láttam magam/lelki szemeim előtt/  készíteni a fotókat! A játékhoz is  előkerestem a karácsonyi díszeket próbálgattam melyik mutat jobban? Erre szokták mondani , hogy sok hűhó semmiért! Remélem a hétvégéig valami  történik  segítségemre jön a "szakember"!
 Két receptemet pedig fotó nélkül fogom megmutatni  majd, mert nem hiszem hogy  mostanában megint megsütöm,majd később hozzáteszem a fotót!
                                                                               

15 megjegyzés:

Barbi konyhája írta...

Elhiszem, hogy ez nagy bosszúság a számodra, de az is jó, hogy már nem idegeskedsz miatta. Az úgysem segít. Meglátod megoldódik a probléma, aztán kattoghat a fényképező újra! :)

Ani írta...

Bocsi, de nincs véletlenül tele a kártya memóriája?

Bianka írta...

Remélem mihamarabb megoldódik a probléma :)

trollanyu írta...

Sajnálom,hogy ilyen technikai problémáid vannak. De az a lényeg, hogy még nevetni is tudsz rajta, nekem nem mindig sikerül:)

Jutka írta...

Fel a fejjel Éva, megoldódik!

Gyöngyi írta...

Ismerős.. Hányszor jártam már úgy, hogy elveszett, elkallódott, törlődött stb... Nagyon dühítő, még talán az a szerencse, hogy "csak" 6 fotó, és nem 100... Remélem hamarosan rájöttök a bibire okára! Kitartás Évike!

Éva írta...

Köszi Lányok:
Teakert: Nem tudom hogy amit felvetettél az hogy jelentkezik? Most amit tudok, hogy a fényképezőgépben ez olvasható angolul/láttátok volna ahogy a férjemmel szótárból fordítottuk le!:-)/ kártya hiba.

Mesi írta...

Remélem hamarosan megoldódik a probléma! Fel a fejjel! :)

Okki írta...

Nagyon bízom benne, hogy hamarosan megoldódik a probléma!

mellissina2 írta...

Éva!!kiszedted a kártyát??? A gép fényképez? csak nem tudod átmásolni?A régieket le szoktad törölni?

Csilla írta...

Ohh, sajnálom. :(

Éva írta...

Mesi, Okki: Köszi!
mellisina: Szerintem ha egyszer jó lesz, akkor úgy fogom csinálni, hogy ha lementettem letörlöm, de eddig nem így csináltam sajnos!
Csilla: Köszi!

Petra írta...

Szegény Drága Éva! Ez nagyon bosszantó! Kitartás, biztosan hamarosan megoldódik. Én drukkolok.

Tiffanylda írta...

Juj, ez nagyon bosszantó lehet! Nincs tele a memóriakártya? Csatlakoztasd a géphez, jelöld ki az összeset és töröld le! Na, én is kb. ennyit értek hozzá, de próba, szerencse!:D Talán hamarosan jön a vőd és akkor minden megoldódik, ne bosszankodj!:)
Szerintem addig is írd a recepteket, fantáziánk van, elképzeljük!:) Utólag felteszed és akkor meg ámulunk és bámulunk, mert olyan szépet el se tudtunk képzelni, amilyen a fotókon lesz!:)

Éva írta...

Tiffanylda: Az nem kifejezés hogy milyen bosszantó! Nem is tudom mikor lesz minden ok!