2011. november 24., csütörtök

Fűszeres sertésoldalas

 Hozzávalók: /jelen esetben/ 60 dkg. sertésoldalas, a hús bekenéséhez: 2-3 evőkanál olaj,  2 evőkanál mustár, só, őrölt bors, pirospaprika, majoránna, csípős paprika, kevés gyömbér, őrőlt  koriander,1 kisebb vöröshagyma apróra vágva,1-2 cikk fokhagyma reszelve, 1 teáskanál liszt.
Elkészítése:A hús bekenéséhez valókat  jól összekevertem. A húst feldarabolás után  ezzel a  fűszerkeverékkel jól bekentem  sütés előtt 1 órával. A húst sütőzsákba tettem .Előmelegített sütőben 200 fokon 50' alatt  puhára sült.  
                             Jó étvágyat!                                   

13 megjegyzés:

Adél írta...

Ezt nagyon szeretjük, puha,omlós szokott lenni. Gusztára sikeredett neked is.

judit60 írta...

Nagyon finom, tartalmas ebédetek volt.

Gerdi írta...

Férjem nagy oldalasrajongó, eltüntetné egykettőre a tányér tartalmát:-) Ezt a jó kis fűszeres pácot bármilyen husihoz el tudom képzelni.

Roza írta...

Nagyon guszta lett az ételed, Éva!
És a kép is hangulatos!:)

Gyöngyi írta...

Ez nagyon finom lehetett!

trollanyu írta...

Nagyon jólnéz ki:) A fűszerezése is finom, meg a tarja jó szaftos hús, nem szárad ki:)

Nagymamis írta...

Szinte megszólal......gyere harapj belém! Éva nagyon ügyes vagy!

Éva írta...

Aleda: Köszi!
judit60: Köszi finom volt!
Gerdi: Mi is nagyon szeretjük az oldalast akár ilyen formában akár zsírral lesütve finom!
Roza: Köszi!
trollanyu: Köszi! Oldalas volt, de az sem száraz!
Nagymamis: Azért egy kis kenyeret egyél hozzá!:-)) Köszi!

Vicuska írta...

Évuska, nagyon szeretem az oldalast, sütőzacskóban sütve ki fogom próbálni én is.

Petra írta...

Nagyon guszta már megint.
Jesszus, már csak 31 nap! ;)))

Gizi írta...

Nagyon guszta, és finom lehet ezzel a fűszerezéssel. Még soha nem sütöttem oldalast sütőzacskóba, de nagyon tetszik az ötlet.:)

Bianka írta...

Nyammi nagyon finom

Éva írta...

Vicuska: Próbáld ki nagyon finom !
Petra: Köszi ! Milyen jó hogy benézel, látod!
Gizi: Köszi! Próbáld ki !
Bianka: Köszi!