2012. január 27., péntek

Palacsinta/diós-lekváros/ + Ismét egy kedves díj !

                                                                                 

Hozzávalók: a palacsinta tésztáját már előzőleg leírtam.
Elkészítése: Bármilyen  lekvárt és darált diót  összekeverünk és ezzel töltjük meg a megsült  palacsinta tésztákat. Tetejét én fahéjas porcukorral szoktam megszórni.
Nagyon finom  tud lenni  pld. egy tésztás-bableves mellé!
Jó étvágyat kívánok !
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - 
 Mai napon is  megkaptam ezt a kedves díjat. Csilla ajándékozott meg amit nagyon szépen köszönöm hogy gondoltál  rám !
 Különösebb  szabály nincs, azon kívül, hogy  megköszönni akitől kaptad, kitenni a blogra és   akit érdemesnek találsz rá  tovább adni más blognak vagy blogoknak./ Dönts belátásod szerint!/
Mivel volt szerencsém már  megajándékozni   3 kedves blogtársamat. Most csak  egy blogtársamat ajándékozom meg.   Sok szeretettel adom:  Biankának  :Kiskonyhám ízei  háziasszonyának !                                                        

15 megjegyzés:

Csilla írta...

Ó a palacsinta, az örök! Imádjuk, nem tudom van-e olyan aki nem??! :)
Ha valaki Te szerintem tényleg megérdemled ezt a díjat, mert jó, és takarékos ötleteket lehet meríteni a blogodból, ami manapság(persze nem mindenkinek, mármint a takarékosság) sajnos ismét előtérbe kerül... szívesen még egyszer! :)

Viki írta...

Évikém ! Jó a palacsintád is, nálunk is nagy sláger, de most nem azért jöttem.
Légyszives legalább vasárnapig dobj egy lakáscímet a mailomra (blogomon jobb oldalon megtalálod) Az én magvaimat megfelezem Veled. Azért lenne jó, hogy még most add meg a címed, mert nem minden nap megyünk be a városközpontba. S hétfőn férjem megy és akkor feladja postán. Puszi

Katalin írta...

Gratulálok az újbóli díjadhoz, nagyon népszerű vagy :)
A palacsintád fincsi lehet!

Jámborné Budai Mónika írta...

Gratulálok az újabb díjhoz!
Palacsintákat pedig úgy megkívántam,hogy már is megyek a konyhába készíteni:))

trollanyu írta...

A palacsintádat így ahogy van kérjük szépen:) Így nem nekem kell megsütni:) Gratulálok a díjhoz:)

Éva írta...

Csilla: Palacsintát valóban mindenki szereti lehet variálni a töltelékkel.
Nagyon szépen köszönöm!
Viki: Köszi szépen ! Elküldtem azt is köszi!
Katalin: Köszi! Finom volt!
Jámborné Budai Mónika: Köszi!Akkor menjél süssed gyorsan!
trollanyu: Dióval és lekvárral jó lesz? Akkor küldöm! Köszi!

Seffer Lilla írta...

Nagyon szeretem a palacsintát, mégis olyan ritkán készítek...A díjhoz ismét gratulálok Neked!

Tiffanylda írta...

A palacsinta mindig befutó nálunk, bármikor, bármennyit...
Gratulálok a díjhoz, igazán rászolgálsz!:) Szép hétvégét nektek!:)

Szabina írta...

Gratulálok a díjhoz! Az én kedvenc palacsintám mákos-szilvalekváros, de dióval sem rossz! Guszta! :)

Éva írta...

Lilla: Biztos nem szereted sütögetni? Köszi!
Tiffanylda:Eltudom képzelni neked mennyit kell sütni! Köszi! Szép hétvégét nektek is !
Szabina: Köszi! Szerintem mákos-szilvalekváros is nagyon finom lehet, ki is fogom legközelebb próbálni.

María írta...

Finom lehetett!!

Vicuska írta...

Gratulálok az újabb megérdemelt díjhoz, Éva!!! Szerintem én bármilyen töltelékkel szeretem a palacsintát, akár édes, akár sós. Jó találmány!

Éva írta...

Maria: Finom volt !
Vicuska: Köszi! Az biztos hogy jó és finom mennyi mindennel lehet megtölteni! Jó laktató leves mellé elég is 1-2 db.

Bianka írta...

Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy rám gondoltál

Éva írta...

Bianka:Örültem hogy adhattam!