2012. március 28., szerda

Még szokatlan !

Az új dolgoktól kicsit mindig  félek. Ami számomra még nem ismert kellően és   nem látom  át az nekem mindig  problémát okoz . Majd mikor már tudom hogy működik és gyakorlatban is tudom használni akkor  elfogadom. Így voltam  annak idején mikor a hagyományos írógépről a számítógépre kellett áttérni, szinte belebetegedtem csak abba a tudatba hogy egy addig számomra még nem ismert technikával kell  megismerkednem és nem bíztam magamban hogy megtudom tanulni. Majd mikor már jól ment akkor jöttem rá hogy mennyivel könnyebben lehet vele írni és a kezemet is kíméli. Először a mobiltelefontól is nagyon idegenkedtem. Majd arra is rájöttem mennyire praktikus. Mikor elkezdtem a  blogírást szintén pár dolgot  elsajátítottam amit előtte nem tudtam.  Egy ideje látom hogy itt a blognál technikai változások vannak kilátásban. Kipróbáltam  én már  az új verziót, de mikor valamit nem találtam rajta, gyorsan visszamentem a régi kezelő felületre. A megszokott mindig biztonságot ad  már kiismerem magam rajta. Most látom napok óta, hogy  április hónaptól  már az új felület lesz? Lehet hogy pár hét kell hozzá hogy  megszokjam, de ha nem fogok tudni visszamenni a régire akkor kénytelen leszek azt böngészni hogy mi hol van?:-))
                                                                   

7 megjegyzés:

Vera írta...

Tegnap nézelődtem gondoltam megnézem a blogomat... hát... majdnem dobtam egy hátast, mert semmi nem ugy volt mint szokott...Én is irtózom az újtól...és nem értem ha valami jó miért kell állandóan variálni... Most egy pár hónapja lett jó ,ha én válaszolok a saját blogomon... eddig alig vagy nagy nehézségek árán tudtam irni... Nagyon örültem mikor észre vettem , hogy tudok válaszolni... erre mit ad isten most megint szar...már nem is idegessítem magam....
Nem vagy egyedül az új dolgok félelmétől... DE MAJD LEGYŰRJÜK!!!!!!!!! Szép napot!

Rékamanó írta...

Ez aranyos :),én magam sem szeretem z új dolgokat felmegy a ideg és kiborulok, mi hol meddig és , hogy.... :O
De egy idővel hozzászokik az ember! legyen szép napod puszi

Márti írta...

Tudom olcsó vigasz, de a régi jól beváltat én sem szívesen cserélem újra, hiába könnyebb, egyszerűbb, ha egyszer azt szoktam meg, aztán idővel az újat is lassan megszokjuk!

Éva írta...

Vera: Azt nem értem én sem hogy miért? Miért kell most megváltoztatni mi értelme van? Ma már kétszer próbáltam ki de nem látom teljesen hogy mi hol van?
Ré:Hát ez az mi hol van? Addig még hozzászokom párszor biztos hogy ideges leszek!
Márti: Csak nem tudom hogy ebben mi az új, ha csak az nem hogy semmi nem ott van ahol eddig volt!

Csiperke írta...

Amikor először ki lehetett próbálni az új kezelőfelületet, megpróbáltam én is, de gyorsan visszaállítottam a régit, mert annyira szokatlan volt az új, nem igazodtam ki rajta. Aztán újra kipróbáltam, és rájöttem, hogy vannak funkciók, amik sokkal praktikusabbak, mint a régi felületen. De még ekkor sem igazodtam ki rajta teljesen, úgyhogy ha valamit nem találtam, akkor visszaállítottam a régi felületet, ott beállítottam amit akartam, majd visszaálltam az újra. Néhány hétig így váltogattam a régi és új felületet, mire teljesen átláttam az újat. Mostmár csak ezt használom, de tényleg idő kellett,hogy megszokjam.

mellissina2 írta...

Én az első pillanattól az új kezelő felületet használom,és szép fokozatosan megszoktam,mire véglegesítik!Mire ezt is megszokjuk,addigra megint valamit változtatnak!!Persze időnként nekem is voltak gondjaim.

Éva írta...

mellisina2: Sokszor megnéztem én is hogy milyen is az új, aztán megint visszamentem a régire.Tegnaptól próbálom szokni, ha elakadok majd fordulok hozzád!