2012. április 17., kedd

Régebben bejegyzett receptekről !

Nem tudom hogy  mit szóltok az ötletemhez? Arra gondoltam hogy aki már régebben írja a blogját  /enyém októberben lesz 2 éves/  azoknak már több recept van bejegyezve és  a régiek közül lehetne néha újra megjelentetni   fotóval és linkkel. Azért is gondoltam erre, mivel  sok olyan kezdő  blogtulaj is van köztünk aki  most csatlakozott hozzánk a régi receptjeinkből  így tudunk ajánlani ? Ezért  amit úgy gondolunk hogy érdekes, arra újra felhívjuk a figyelmet! Elterveztem hogy egy héten legalább 1 ilyen receptemet fogom újra megmutatni és  a címben jelzem hogy ez   "retro"!
Ha jónak találjátok csatlakozzatok hozzám!
                                                                     - / - 

 Köszöntöm  blogom új követőit: Judita Ácsová és Aniko !
                                                                 

14 megjegyzés:

Jámborné Budai Mónika írta...

Jó az ötlet tetszik,csatlakozom hozzád:))

Panna írta...

Tetszik az ötlet, ha lesz rá időm lehet csatlakozok is :)

Éva írta...

Jámborné Budai Mónika: Köszi!
Panna: Köszi !

Anikó írta...

Szerintem is jó ötlet, már mi is elfeledjük a régi jó receptjeinket, így legalább feleleveníthető újra:-))))

Jutka írta...

Kedves Éva,
Napi rendszerességgel olvaslak,tetszenek a bejegyzéseid,jó kis blog.Kívánok Neked erőt,egészséget .Üdv.Á.Judit/Szlovákia/

Éva írta...

Anikó: Örülök hogy tetszik Neked is!
Jutka: Nagyon szépen köszönöm! Örülök ha érdemesnek találod a blogomat arra hogy nézelődjél, remélem találsz is olyat amit esetleg kipróbálsz és tetszik!

Seffer Lilla írta...

Bár én nem írom régóta a blogomat, de nagyon tetszik az ötleted!

Éva írta...

Lilla: Biztos van neked is olyan régebbi recepted amit ismét megszeretnél mutatni,ezért gondoltam erre! Örülök ha tetszik jelentessél meg néha Te is ilyen régebbi receptedből!

Katalin írta...

Jó ötlet, így nem vesznek el a feledés homályába a régebbi kedvenc receptek.
Nekem kb. másfél éves a blogom, és már az elején, amikor még nem volt túl sok bejegyzésem, megcsináltam a tartalomjegyzéket, és egy receptböngészőt is alatta, hogy könnyen meg lehessen találni egy-egy receptet. Mindegyiket belinkeltem, és most amikor teszek újabbat fel, rögtön szintén belinkelem. Kicsit több munka, de szépen, ÁBC szerint egymás alatt vannak az ételeim, könnyen kiigazodok rajtuk, ha keresek valamit, és talán másoknak is könnyebbség, ha valaki keres valamit. A feltett recepteket ételkategóriák szerint címkézem be, így csak 23 címkém van, persze a kezdetekkor csak fele ennyi volt.

Éva írta...

Katalin: Köszi!Amit leírtál az nagyon jó, lehet hogy megcsinálnám én is ha egy kicsit többet és jobban értenék hozzá.Azt már olyan sok helyen láttam hogy van tartalomjegyzék és szívesen rendszerezném én is az külön számomra titok hogy fenti részbe hogy lehet feltenni? Szívesen vennék leckét tőled!

Katalin írta...

Nagyon szívesen segítek, amiben tudok. Leírni sokkal bonyolultabb és hosszabb, mint megcsinálni. Ha gondolod, felhívhatlak telefonon, szóban elmondani egyszerűbb. A katalin595@gmail.com -ra ha írsz nekem és megadsz egy vonalas számot, amin elérlek, akkor ha egyeztetünk időpontot szívesen felhívlak. Általában hétköznap délelőttönként ráérek.

Éva írta...

Katalin: Nagyon szépen köszönöm a segítségedet majd megkereslek!

Emi írta...

Nagyon jó ötlet, én is csatlakozok! Ha épp nincs aktuális receptem, miért ne mutatnék újra meg egy rágebbit?

Éva írta...

Emi: Köszi! Azért gondoltam én is erre, különben pedig sok olyan recept van szerintem mindenkinél, amit esetleg éppen nem néztünk meg akkor mikor feltette.Én különben nem is szoktam mások régebbi bejegyzéseinél cél nélkül nézegetni!