2012. július 11., szerda

Hírtelen jött ötlet !

Hirtelen ötletnek tűnt először,  ami  szerintem nem is olyan rossz?:-)  A blogom oldalsó  felső sávjában általában váltogatom a  képeket  zömében virágok fotói vannak. Volt már fűszer  vagy éppenséggel ami megtetszik. A képeimet általában a Google.képkeresőből választom. Most az jutott az eszembe hogy ezzel az erővel bemutathatnám  blogom látogatóinak a városom nevezetességeit  is! Elég sok helyről  látogatjátok a blogomat  és biztos vagyok benne hogy nem mindenki ismeri ezt a várost ami nagyon szép és kedves számomra! Így legalább  a főbb  nevezetességeket megtudom mutatni  miközben  a receptjeimet nézitek. Ez az én ötletem most, hogy miért? Ne kérdezzétek, csak  jött !  Úgy gondoltam hogy felteszek egy képet az oldalsó felső sávba  és azt  hetente cserélem! A hétvégétől  indul a városnézés!!! ( Akinek esetleg tetszik az ötlet szívesen megnézem a Ti városotok nevezetességeit is)
 Ui: Amikor megjelentettem akkor vettem észre, hogy ez a bejegyzésem az ezredik/1000/ !                                                                             
                                                                                 

18 megjegyzés:

Jámborné Budai Mónika írta...

Jó ötlet!!!

Nea írta...

Nagyon tetszik az ötlet. Gyerekkoromban voltam utoljára Miskolcon, szívesen nézegetném a képeket.Nagy gratula az 1.000. bejegyzéshez, szép szám!

Hankka írta...

Jó ötlet, mivel egyébként nem nagyon van időm ilyen képeket nézegetni, így legalább "házhoz jön"! :)

Katalin írta...

Nagyon jó ötlet, szívesen nézegetném a nevezetességeket, melyeket fontosnak tartod, hogy megmutasd. Miskolcon egyszer jártam, nagyon rég, egy osztálykirándulás alkalmával, de akkor épp esett az eső, úgyhogy sok mindenre nem emlékszem. Ha másoknak is lenne kedvük hasonlóakra, azt is szívesen megnézném. Én Óbudán lakom, de Budapestről sajnos nincs sok képünk. Mint ahogy az lenni szokott, az ember elkerül távolabbi tájakra, onnan vannak képek bőven, de a közvetlen környezetünkből nincs. Most a múlt héten, mikor otthon jártam Édesapámnál, elmentünk Szekszárdra is, 10 km-re van Mözstől, sokat fényképeztem, majd felteszem a közeljövőben. Mindig szoktunk menni Szekszárdra, ha otthon járok, de a fényképezőgépet nem szoktam vinni. Úgyhogy gratulálok a jó ötlethez, és várom a képeket.

Dominika írta...

Gratulálok az ezredik bejegyzéshez is meg az ötlethez is! Bár épp most akartam írni, hogy jaj, de nagyon kedvelem én is a porcsinrózsát, és milyen jó, hogy most azt tetted fel... :-)))
Kíváncsian várom a városnézést!

Gizi írta...

Gratulálok az 1000. bejegyzésedhez, és nagyon várom a szép fotókat kedves városodról.

Unknown írta...

Nagyon tetszik az ötlet :) Igazán kiváncsi vagyok :)

Kati írta...

Jó ötlet, bevezetem én is:)

Névtelen írta...

szuper!
Csak a picasadból néha töröld majd a képeket,mert betelik a tárhely és nem tudsz több képet feltenni;-)

Tiffanylda írta...

Gratulálok a kiváló ötlethez és az ezredik bejegyzéshez!!!:)Juj, de sok!
Én kertem virágait szoktam váltogatni a blogom jobb csücskében, de hogy télen mit mutatok, nem tudom!:) Jégvirágot...
Lássuk Miskolcot! Valóban gyönyörű város, jól ismerem.

RaMary írta...

Gratulálok az 1000. bejegyzéshez, a városnézést pedig jó ötletnek tartom, szeretek csavarogni! :))

mandala írta...

Gratulalok, nagyon jo otlet!!!

Barbi konyhája írta...

Tényleg az! Kíváncsian várom az első képet! :)

Seffer Lilla írta...

Nagyon jó ötletnek tartom, én pl. imádom Miskolcot, nagyon sokszor jártam arra, pedig az ország másik fele...:) Várom a képeket!

Márti írta...

Szerintem is szuper ötlet!! Bár ismerem elég jól a városodat, kíváncsian várom a kiválasztott nevezetességeket :)

trollanyu írta...

Jó ötlet, ha lesz időm, lehet, hogy én is megpróbálom bemutatni Oslót, esetleg Norvégia szép helyeit. Várom a képeket, utoljára gyerekkoromban jártam Miskolcon.

Éva írta...

Mindenkinek : Köszönöm hogy támogatjátok az ötletemet és kíváncsian várjátok! Kati tulajdonképpen a blogodon a székelykapu adta az ötletet! Tiffanylda a virágaid nagyon szépek, de sajnos én azt sem tudok sajátot mutogatni.Th E.Art A picassában próbáltam már törőlni volt amit sikerült, de azt írja ki hogy ha kitörlöm a blogon is törlődik.Örülök annak hogy sokan közületek már részben ismeritek Miskolcot. Remélem kedvet kaptatok hozzá és megmutatjátok Ti is a lakóhelyeteket!

Vicuska írta...

Kicsit megkésve, de én is teljes vállszélességgel támogatom az ideát!!!!