2012. szeptember 22., szombat

Rántott sajt sült krumplival

Hozzávalók: 15 dkg. sajt/általában trapistát veszek/, 1 db tojás, liszt, prézli, só, olaj, 3-4 szem krumpli.
Elkészítése: Sajtot felszeleteltem  megforgattam a lisztben-felvert tojásban majd ismét lisztben és  tojásban majd  végül prézliben.Forró olajban mindkét oldalát  megsütöttem majd papírtörlőre szedtem  hogy az olajat felszívja . A megpucolt és  felszeletelt krumplit  kisütöttem olajban köretként.                                                                              

9 megjegyzés:

Édeskonyha írta...

Odavagyok a rántott sajtért, de nem tudom megcsinálni otthon mert mindig kifolyik. Van valami trükk esetleg,amivel ezt elkerülhetem?

Éva írta...

Édeskonyha: Kétszer csináld azt hogy liszt-tojás-liszt-tojás és csak úgy a prézli és forró legyen az olaj!Próbáld meg egyszer így!

Katalin írta...

De finom lehetett, már rég volt nálunk. Kekem mindig kifolyik a sajt sütés közben, pedig én is duplán bundázom....

Éva írta...

Katalin: Nagyon finom volt! Akkor próbáld ki hogy jó forró olajba tegyed!

Dominika írta...

Hű, Éva, micsoda jó dolgokat készítesz! :-)
A rántott sajt + sültkrumpli nagy kedvencem, bár csak nagyon ritkán engedem meg magamnak...
De jól néz ki!!!

Okki írta...

Nagy kedvencem a rántott sajt, minden nap megtudnám enni. :) Most meg is kívántam, vacsira elkészítem. :)

Éva írta...

Dominika: Köszi!
Okki: Örülök hogy szereted! Egészségetekre!

Panna írta...

Én is szerettem, de ritkán készítek ilyesmit, nem szeretek olajban sütni..

Éva írta...

Panna:Ne legyél már finnyás?:-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...