2012. szeptember 13., csütörtök

Sajtos-sonkás omlett

Ezt a receptet  az ajándékba kapott Székely Konyha júniusi számában találtam!
 Hozzávalók:  az omletthez:személyenként   2 db tojás,  1 tk tejföl, 1 tk. liszt, só, kevés zsír vagy olaj a sütéshez +  sajt, sonka ízlésünknek megfelelő mennyiségben.
Elkészítése:  felütöttem a tojást majd a lisztet , sót és tejfölt hozzátéve jól kikavartam. Felforrósítottam kevés zsírt  majd a tojásmasszát egyenletesen elsimítottam benne. Óvatosan megfordítottam és a másik oldalát is megsütöttem majd tányérra borítottam. Sonkát és sajtot tettem rá majd felgöngyöltem.Zöldséggel és  teával igen finom  laktató  reggelit vagy vacsorát lehet  készíteni. Nekünk most vacsora volt !                                                                    

9 megjegyzés:

Alíz írta...

Jujj, Éva, igencsak kellemes meglepetést szereztél. :)))) S milyen szépen tálaltad! Örülök, hogy ízlett. :)

Édeskonyha írta...

Jópofa ez az omlett. Még sosem láttam így tekercselve. egyszer majd kipróbálom.

Jutka írta...

Ma már nem de holnap ez lesz a mi vacsoránk is:) köszönöm!

Éva írta...

Alíz: Neked köszönhetem hogy kipróbálhattam! Köszi!
Édeskonyha: Nagyon finom , érdemes kipróbálnod!
Jutka: Egészségetekre!

hankka írta...

Nagyon guszta, és tényleg jó kis vacsoraötlet, finom és hamar elkészíthető! :)

Lilla írta...

Nagyon guszta!

Éva írta...

hankka: Köszi!
Lilla: Köszi!

Kati írta...

Milyen szépen feltekerted:) Mint egy süti:)

Éva írta...

Kati: Köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...