2013. február 27., szerda

Tudom mindjárt itt a...

tavasz, nagyon szépen süt a nap !Mifelénk már két napja szép idő van , de én mégsem vagyok annyira "feldobott" állapotban. Hogy ennek mi az oka? Nem tudom !   A hangulatom rányomja bélyegét a konyhai tevékenységemre is sajnos. Alkotói válságban vagyok!:-)) Részletekbe inkább nem mennék bele, csak annyit mondok  hogy  az elmúlt  napokban nem volt sikerélményem a más blogokról lementett  és kipróbált alkotásokkal.Még az a  jó hogy aránylag olcsó  nem egy túl bonyolult dolgokat próbáltam volna elkészíteni.Az egyik  lapos lett, holott fel kellett volna neki jönni pufira , a másik beleragadt a papírba mikor megsütöttem , a harmadikat nem tudtam kinyújtani mert annyira lágy volt . Hogy mi volt a probléma ?az így utólag már nem is érdekel! Talán most egy ideig nem próbálkozom  van éppen elég már beírva is a blogomban és a szakácskönyveimben valamint  receptes újságjaimban is !  Az hogy ezek sikertelenek voltak, nem azt jelenti hogy rossz volt a recept, hanem talán én voltam rossz passzban.Vagy mégse?:-))
Remélem rövidesen a hangulatom is felemelkedik ahogy a hőmérő higanyszála !
                                                                         

14 megjegyzés:

Anikó írta...

Kívánom Neked, hogy így legyen!
Biztos a kedved is jobb lesz majd a jobb időben, biztos ez a sok időjárás változás. Pihenj sokat, és nemsokára, ugyis jön a vitaminpótlás is!
Szép estét!:-)

Timi írta...

Én is nagyon várom már a receptjeidet! :o) Vidám hetet kívánok neked!!!

Birinénje írta...

Remélem mihamarabb elmúlik a tél vége rossz hatása, sajnos én is érzem és utálom. Próbálj sokat pihizni, ha süt a nap sétálj egyet, nálam be szokott jönni. :)

teller-cake írta...

Remélem a tavasz jöttével elmúlik ez a kis rosszkedv! Én nagyon szeretem a retro-s bejegyzéseidet is, mert mindig találok valami számomra újat! :)
Már második napja madárcsicsergésre ébredek, közeledik már a vidám tavasz!

Dominika írta...

Éva, kívánom, hogy minél hamarabb véget érjen az alkotói válság!!! Néha jót tehet, ha nem azt csináljuk amit szoktunk, hanem kicsit változtatunk. Én szívesen olvasom az ilyen bejegyzéseidet is, amikor magadról mesélsz!!!

Kati írta...

Éva, fel a fejjel:) Másnak sem sikerül minden elsőre:) S amúgy most van a tavaszi depresszió ideje, ezt orvosolni kell épp egy kis sütivel:) És ne feledd, jön a tavasz:)

HajniZoli írta...

Tavaszi fáradtság. Én is megjártam egy müzliszelettel. Úgy kiszáradt, hogy nem tudom a tepsiből kiszedni. Ide balta kell:-) pedig egy csomó finomság van benne, de szerintem senki nem fogja ezt így megenni:-)
Pihenj egy kicsit, aztán várunk!

Blogkonyha írta...

Pont így jártam én is a hétvégén. Új recept a netről és az utána lévő borzalom. Nekem is ilyenkor kedvemet szegi a sütés-főzés, de tegye a szívére mindenki a kezét, hogy járunk így sokan. Ne csüggedj Éva! Jön a tavasz és vele a jókedv is!

Málna konyhája írta...

ó, hányszor nyúltam már mellé én is tv-ből vagy újságból vett receptekkel, pillanatnyi szomorkodás után újult erővel kell nekilátni)))

elmúlik a rossz hangulatod,kopogtat a tavasz

Éva írta...

Kedvesek vagytok hogy biztattok. Tudom ez átmeneti és annyira nálam ez nem is vészes úgy vagyok vele majd elmúlik. Ezeket a sütiket biztos hogy mégegyszer nem csinálom meg akármilyen is lesz a hangulatom! A tavaszi napsütésben való sétával úgy vagyok hogy aki szédeleg a járása sem biztos annak annyira nem élvezetes a séta. Általában ami elintéznivaló van azt mind én járom végig és ez számomra elég is! Remélem valóban itt a szép idő és akkor már jókedvvel pucolhatom majd az ablakokat!:-))

Anikó írta...

Éva biztosan a tavaszi fáradtság is, meg néha hülyék ám a receptek is, vagy az ember elszúrja valahol,vagy elnéz valamit, ezeket föl sem kell venni. Mindenkinek vannak ilyen fiaskói, de persze arról mélyen hallgatunk, kiheverjük és folytatjuk. Jó, hogy nálatok süt a nap, itt szürke borongós minden már egy hete, pedig nem is volt hideg, mától viszont hideg a szél is, de ha a fene-fenét eszi is akkor is jön a tavasz, engem is ez vigasztal:-)))))

Éva írta...

Anikó köszi a biztatást, én is úgy vagyok vele hogy majd elmúlik, apránként meg a kedvem is majd jobbra fordul vagy balra?:-))

marisz57 írta...

Éva, akár én is írhattam volna ezt a bejegyzést. Az én hangulatomra is nagyon rányomta a bélyegét ez a szürke, nemszeretem időjárás.
Egy-két hét, és itt a tavasz, ezzel vígasztalom magam, és most téged is!

Éva írta...

marisz57 remélem mire eljön a tavasz mi is "kivirágzunk" kicsit!:-))