2014. február 13., csütörtök

Gombás tojásos omlett

                                                                             
Hozzávalók:  10 dkg. gomba/csiperke/, olaj, 1 fej vöröshagyma, 3 db tojás, 3 ek. liszt,1,5 ek. tejföl, só, őrölt bors. összevágott petrezselyem
Elkészítése: A gombát előző nap elkészítettem / ami vegatöltelékhez készült/ és ebből vettem ki  10 dkg.  A tojássárgáját  a tejföllel és liszttel elkevertem  majd hozzátettem a gombát, összevágott petrezselymet  és végül a  felvert tojásfehérjét . Teflon edényben olajat melegítettem majd beleöntöttem a masszát nem kevertem hagytam egyben sülni, majd átfordítottam a másik oldalát is megsütöttem  tányérra borítottam . Ekkor még  szórtam rá petrezselymet! Csípős szósszal nagyon finom volt, férjuram csalamádét  tett mellé.

2 megjegyzés:

Kati írta...

Az ilyet én is nagyon szeretem:)

Éva írta...

Kati köszi nekem is nagyon ízlett!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...