2014. március 4., kedd

Mézbor házilag

Hozzávalók: 1 dl alkohol, 2 dl méz, 7 dl almalé.
Elkészítése: Megtisztítunk és lereszelünk annyi almát, hogy ha vászon zacskóba kötve kifacsarjuk, 7 dl folyadékot kapjunk. Ezt összekeverjük a mézzel meg az alkohollal , és üvegbe töltjük. Jól behűtve kínáljuk.
Ui: Nagyon finom íze lehet! Ha elkészítem máris kitöltök belőle  kóstolónak!:-))
                                                                      

5 megjegyzés:

Katalin írta...

Ez nagyon finom lehet! A kukoricás kancsó és pohár ismerős, még kislány koromban vettem ilyen készletet Anyukámnak, talán névnapjára :-)

Csigabige írta...

Fincsi lehet! Nagyobbik öcsémmel egyszer mézsört készítettünk, az is jó volt:)

Éva írta...

Katalin hogy én ezt már mióta elszeretném készíteni és mindig csak marad.Nekem is anyukámtól maradt ez a készlet szerzeményem!
Csigabige biztos finom lehet még várat kipróbálásra! Ízesített sört egyszer ittam igaz az nem mézzel volt, de nem ízlett.

Nelli írta...

Finom és különleges lehet :-)

Éva írta...

Nelli örülök hogy így gondolod! Ha kipróbálom, beszámolok róla, de szerintem is nagyon finom lehet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...