2014. július 1., kedd

Ismét segítségemre lehet majd...

a pozitív gondolkodásom !  Nagyon sok mindennapi probléma  de főleg egészségügyi  gondjaimban volt segítségemre az  hogy még ha talán kicsit félek is azért  bízom  és remélem hogy nem lesz baj  !
Sajnos  nagyon  gyenge a szemem  rövidlátó vagyok.  Mikor 2005-ben Stroke betegségen estem át   egyik szememet is érintette. Pár éve hogy észrevettem látásnál  apró pontokat észleltem. Mikor elmentem orvoshoz azt mondta hogy ez üvegtesti betegség ezen nem tudnak segíteni.Örüljek hogy csak az egyik szememen van, idővel lehet hogy több pontot is fogok látni. Most  3-4 nappal ezelőtt észleltem hogy miért is ne?  pont ezen a szemem alsó részén félkörívben homály van . (Felül pontok alul homály)  Tegnap felhívtam előjegyzést szerettem volna kérni a Főorvosnőtől  mondta hogy augusztusra tudna csak adni . Elmondtam a problémámat azt mondta addig ne várjak  menjek be  reggel 1/2 7 re és talán sorra kerülök.  Igen, de este a híradóban mondták hogy mai napon minden szakrendelő zárva !  Így megmaradt mai napra is a  pont és félkörben a  homály és bizonytalanság hogy végül is mi az én bajom? Holnap talán megtudom !
                                                                             

4 megjegyzés:

Katalin írta...

Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen! Majd írd meg a fejleményeket, remélhetően pozitívakat!

aranyos fodorka írta...

Ó, te szegény, nem irigyellek - csak szurkolni tudok, hogy ne várakoztassanak, mielőbb próbáljanak segíteni rajtad ! Ugyan én nem értek hozzá, hogy ez miféle baja lehet a szemednek, de kívánom és remélem, hogy mielőbb gyógyultan ülhess a gép előtt, s süsd-főzd-írd a receptjeidet !
(Én pénteken megyek be - félek is rendesen...)

Vicuska írta...

Szorítunk, hogy minden rendben legyen!!!!!

Dia írta...

MOst olvasom! Jajj, de sajnálom! Remélem hamarosan rendbe jössz!