2015. január 6., kedd

Babapiskóta gyümölcsös-pudinggal /sütés nélkül

                                                                            
Hozzávalók: 12 db babapiskóta, 1 cs. vaníliapuding, 2 ek. cukor, 3 dl tej, 3 ek. tejföl, pudingba 3-4 db barack befőtt + tetejére, tejszín./ Bármilyen befőtt jó hozzá!/
Elkészítése:   Piskótának a felét  a  tál aljára pakoltam /volt amit eltörtem /. Elkészítettem a pudingot 2 evőkanál cukorral és a 3 dl tejjel a szokásos módon. Még meleg volt mikor belekanalaztam  3 evőkanál tejfölt és  pár darab barackot feldarabolva  majd összekevertem.  A gyümölcsös pudingból rákanalaztam  a piskótára , a krémre ismét  piskóta és a megmaradt pudinggal borítottam be. A gyümölcsből cikkeket vágtam amit a tetejére pakoltam és kevés tejszínhabbal  körítettem!
Ui:Mivel az ünnepek alatt krémes sütemény nem volt így nagyon hamar üres lett a tálka:-))

3 megjegyzés:

Csigabige írta...

Nagyon jól néz ki, tetszik ez az édesség! Minden kedvemre való benne, nem csoda, hogy gyorsan elfogyott! :)

Timi írta...

Egyszerű, gyors és nagyon finom!!!
Köszi az ötletet!!! :o)

Kritti írta...

Nagyon jól néz ki! S biztosan mennyei az ízharmóniája!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...