2015. július 25., szombat

Ki szeretne kapni régebbi receptes újságokat?

Volt egy gondolatom hogy blogjátéknak formálva felajánlok régi receptes újságokat. Nagyon sok receptes  újságom van amit már egyszer, kétszer ... sokszor átnéztem  ötleteket recepteket  ki is próbáltam az újságok pedig csak a  helyet foglalják. Biztos van közületek  valaki aki szívesen elfogadná? Ha érdekel jelezzétek ennél a  bejegyzésnél   ha esetleg többen vagytok akkor találok ki valami megoldást arra hogy mindenki tudjon örülni:) Igyekszem  majd olyanokat összeszedni ami aktuális most vagyis  nyári számok ! Úgy gondoltam hogy egy borítékba 5 db újságot  teszek!
                                                                       
Vasárnap /07.26/éjfélig  várom jelentkezéseteket!

7 megjegyzés:

Lívia írta...

Évikém ez jó felajánlás, de valamit azért kéne Neked is kapni érte, hiszen még költségedbe is kerül, mert postán kell feladnod annak aki elfogadja. Írjál már erről valamit, hogy hogyan gondoltad, és hány újságról lenne szó? Tehát hányszor 5 db-ot tudsz felajánlani azoknak, akik szeretnének kapni receptújságokat? Engem is érdekelne, mert én nagy gyűjtő vagyok - a férjem szerint elképesztő mennyiségben vannak újságjaim, kivágott receptlapjaim ezerszámra, és könyvek is. Én már nem is vásárolok ilyen jellegű újságokat, mert dugig vagyok. Szakácskönyveket pedig a könyvtárból kölcsönzök ki és nézem át.

fenci írta...

Ó, én szivesen elfogadnám... igaz kicsit messze vagyok, de van Mo. cimem is, ahová küldeni lehet!

Éva írta...

Lívia örülök hogy érdekel. Semmit nem várok érte, örülök hogy adhatok. Arra gondoltam hogy ha esetleg többen lesztek jelentkezők akkor most küldök a két első jelentkezőnek, a következő hónapban pedig megosztva küldöm a többit!
fenci örülök hogy érdekel, átírtam a határidőt holnap éjfélig lehet jelentkezni és akkor hétfőn kiírom hogy ki küldje a címét!

Fáni írta...

Kedves Éva, engem is érdekelne az újság, bár én is úgy vagyok vele, hogy jó sok van itthon, de szeretem böngészni őket, válogatni, meglepni valami újjal a családot. Nálunk pl. nincs hagyományos karácsonyi vacsora, mindig mást próbálok az asztalra varázsolni.
Nincs könnyű dolgom, mert a lányomék vegetáriánusok, a fiamék nem, az Édesanyám kedvére is csinálok valamit / az elmúlt karácsonyon Édesapám kedvencéből is került az asztalra, sajnos Ő május óta nincs velünk /, így mindig jól jönnek az ötletek.
Megcsináltam azt a meggyes sütit, amit nem régen tettél fel / nyaralni voltunk az unokámmal a barátnőméknél, ott csináltuk meg, nagyon ízlett Nekik, más gyümölccsel is meg fogom próbálni.

Razana írta...

Nagyon jo otlet Eva es az ujrahasznositas!!

Éva írta...

Fáni örülök hogy tetszik és örömmel küldök majd .Hétfőn jelzem a részleteket. Remélem találsz olyan újságot amit hasznosítani tudsz majd. Örülök hogy elkészítetted és ízlett a süteményem, egészségetekre!
Razana üdvözöllek ! Köszönöm véleményedet!

Lívia írta...

Évikém nekem annyi kérésem lenne, hogy nem muszáj mind az 5 számnak nyárinak lenni, lehet tavaszi őszi és téli is ha vannak ilyenek. Köszönöm előre is.