2015. augusztus 31., hétfő

Kérném segítségeteket...

abban hogyan lehet megszüntetni azt hogy a blogon ne jöjjön elő reklám oldal ! Már én is tapasztaltam más blogon is  ami  sajnos nálam is  előfordul gyakran. Nem tudok vele mit csinálni. Van a blogon egy "visszajelzés küldése" ott már jeleztem de nem értesítettek hogy mi okozhatja ezt. Ha már találkoztatok ilyen problémával és tudtátok kezelni kérnélek osszátok meg velem  hogy mit csináljak. Eddig már legalább hárman jelezték a blogolvasóim közül hogy zavarja őket de tenni nem tudok semmit ellene. Abban bízom hogy amit tanácsoltok megtudom csinálni bár számítógép zseni nem vagyok csupán használó!
 Segítségeteket előre is köszönöm!
                                                                              

9 megjegyzés:

Marti M írta...

Sok blogon előfordul ez, én már sok ilyen blogot nem is látogatok, mert idegesítő nagyon. Valamelyik alkalmazás melléke lehet, de most nem tudom hirtelen mit tanácsoljak. Később átnézem és segítek, ha tudok. Addig is nézd meg mi az, aminem blogger alkalmazás, és amire nincs szükséged.

Kavics írta...

Éva, volt talán két nap, hogy "eltűnt" a probléma, de most már megint jeletkezik. Sajnos én sem tudom mit lehet/kell tenni. Korábban csak Tiffnél tapasztaltam hasonlót, ők meg tudták oldani, esetleg kérdezd meg őt! http://tiffanylda.blogspot.hu
Remélem sikerül mihamarabb kiiktatni! Üdv. Kavics

Névtelen írta...

Évi, sajnos nem tudok segíteni, de keresd fel a blogbajok című blogot, nézd meg a címfelhőt, hátha találsz segítséget, magyarázatot.

CathlenKata írta...

Sajnos mostanában alaposan elharapódzott, néha én is 10 nem kívánatos oldalt csukok be, pedig NEM vagyok blogspotos.

A képernyőn balra fent :Előzmények fül alatt tedd a pipát a "sütik törlése" címhez a többi pipát vedd ki,( nehogy amit megjegyeztettél törölje) és törlésre katt. hátha......
Nekem ugyan így is van reklám bőven, de neked hátha.

Marti M írta...

Amit startból megtehetsz:
1. A tortás kínálatatot leveszed az oldalsávból, mert igazából értelmetlen. Csak a képeket mutatja nagyon gyorsan és nem lehet rákattintani receptért, linkért, így én nem látom értelmét.
2. Az "Együnk -egymásért" képet leveheted, mert a rákattintva a link nem található, fölösleges.
3. Az "Édességeimből válogatás!" alatt (a Bloggerek Világa fölött) van valami, ami nekem nem jelenik meg (gondolom egy kép), de ha rákattintok szexuális tartalmú oldalt nyit meg.

Én ezeket eltávolítanám, mert szerintem ezek közül valamelyik generálja a hibát. A döntés viszont a tiéd.


MrsSame írta...

Az ad block nevű programot kell a böngészőhöz telepíteni. Akkor a 90%át kiszűri. Böngésző alapján kell kiválasztani,hogy melyiket telepíted.Pár perces művelet.

fenci írta...

Érdekes - nekem itt soha nem szokott felugrani reklám! (másnál igen, és zavar is). Segíteni nem tudok sajnos, de hátha megoldódik.

Marti M írta...

Megoldódott a gond?

Éva írta...

Kedves Mindenki! Nagyon szépen köszönöm hogy próbáltok segíteni, Marti M köszi a tanácsodat töröltem amit ajánlottál.Tegnapi napom elég érdekesen zajlott, mivel már nagyon idegesített engem is hogy szóltatok mennyire zavaró ezért gondoltam egy vírus irtót felteszek. Kiválasztottam egy ingyenes programot amit csodák csodája feltudtam tenni, de mivel elég gyenge a gépem úgy lelassítottam nem lelassítottam hanem szinte lebénította hogy mikor rákattintottam a böngészőre 1/2 óra alatt nem nyitotta meg. Azt írta ki hogy biztonságos a gépem különösen ha nem tudom megnyitni:-))Ezután viszont a programot én nem tudtam levenni. Este a lányomtól kértem telefonos segítséget és így szabadultam meg tőle.Marti M javaslatára levettem amit ajánlott, mikor visszaléptettem a főoldalra egyből megjelent a "redirectin" valami idegen ez is gyorsan visszaléptettem. Ennyi röviden, ha észleltek bármilyen ismét feltűnő oldalt jelezzétek igyekszem valamit produkálni:-)) Ötleteket bármikor szívesen elfogadok!