2015. november 5., csütörtök

Gesztenyés muffin

                                                                             
Hozzávalók:
8,5 dkg margarin
12 dkg cukor
1 cs. vaníliás cukor
2 db tojás
pár csepp rumaroma
15 dkg puha gesztenyemassza
1,25 dl tej
20 dkg liszt
1,5  kávéskanál sütőpor
pici fahéj
*
Elkészítése: A liszthez tettem a sütőport és a fahéjat összevegyítettem. A többi hozzávalót a tej kivételével  habosra kevertem  csak ezután öntöttem bele a tejet és a lisztes keveréket. Összekevertem  majd a muffin formába kanalaztam  a masszát és előmelegített sütőben 20' sütöttem. Mikor kihűlt akkor tettem papír kapszlikba  és kevés tejszínhabot és csokireszeléket tettem rá! Nagyon finom !
A receptet itt találtam

1 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Hú, ez nagyon fincsi lehet! Imádom a gesztenyét és most a kertben termett is, kipróbálom! Bár én igazán a gesztenye tölteléket szeretem "kiharapni", de a tésztában is jó lehet! Köszi, Éva!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...