2016. július 27., szerda

Fahéj fagyi házilag /fagyi-gép nélkül

Sokszor nézelődtem már ezen az oldalon és több  finomságot  kipróbáltam .Most a fagyi készítésére lettem figyelmes azok közül is a kedvencemet választottam most! Természetesen hűen ahhoz hogy elsőre csakis kevesebb mennyiségből és ha lehet "költségcsökkentős" módszerrel:-))
                                                                             

Hozzávalók:
2 evőkanál porcukor
1 mokkáskanál őrölt fahéj
1 dl tejszín
*
Elkészítése:Porcukrot a fahéjjal elkevertem majd először a krémsajtot majd a tejszínt tettem hozzá és az egészet jól összekevertem. Műanyag  zárható edénybe tettem és  mélyhűtőbe pakoltam. Időközönként átkevertem . Aki szereti a fahéjas édességet próbálja ki mert nagyon finom!/ a házi krémsajt helyett az eredeti receptben mascarpone szerepel/
Kellemes hűsölést!

2 megjegyzés:

Emőke írta...

Imádom máris❤️❤️❤️❤️
Köszönet Évikém, hogy megosztottad!
Isteni fahéjas finomság, ez a mai napom fénypontja:-)))

Éva írta...

Emőke örülök hogy tetszik és remélem ízlik majd egészségetekre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...