2016. december 9., péntek

Sárgarépa feltét/húspótló


Hozzávalók:
15 dkg sárgarépa
8 dkg zeller
kis fej vöröshagyma, kis gerezd fokhagyma
1 db tojás
5 dkg liszt vagy zsemlemorzsa
fűszerek: só, pirospaprika, őrölt kömény majoránna,
aprított petrezselyem
sütéshez olaj
*
Elkészítése: Zöldségeket hagymával együtt tisztítás után lereszeltem hozzátettem a tojást és ízlés szerint ízesítettem a fűszerekkel/ zsemlemorzsával gyúrtam össze /. Összegyúrtam  az egészet majd  gombócoknak formáltam   és forró olajban kisütöttem . Nagyon finom !( Ennyi hozzávalóból  10 db lett)
Jó étvágyat  kívánok !

5 megjegyzés:

Szera írta...

Már le is írtam a receptet! ;) Köszönöm! <3

Éva írta...

Szera egészségetekre! Mikor elkészítettem voltál eszembe hogy biztos kipróbálod:)

Szera írta...

:) Már el is készítettem! A tegnapi krumplifőzelék mellé és nagyon finom lett! ;) Köszönöm! <3

Éva írta...

Szera örülök hogy ilyen gyors voltál egészségetekre!Nálunk is krumplifőzelék mellé készült:)

Szera írta...

:) <3