Hozzávalók: 11-12 db palacsinta, darált dió és cukor keveréke, sárgabaracklekvár, kevés csokoládé a tetejére és olaj a sütéshez.
Elkészítése: Nálam a palacsinta általában sósan készül ( tölteléktől elég édes a végeredmény). Elkészítettem a receptem szerint a palacsintát. Tortaforma aljába tettem sütőpapírt erre pakoltam egyesével egymásra a palacsinta tésztákat felváltva egyiket darált dió-cukor keverékével szórtam meg a következőt lekvárral kentem meg . A tetejét beborítottam tésztával és előmelegített forró sütőbe tettem 8' -re. Mikor kivettem reszelt csokoládét szórtam rá ami természetesen megolvadt . Kicsit hagytam hűlni majd áttettem tányérra (ekkor kicsit megcsúszott) ezután már lehetett szeletelni. Nagyon finom !
Jó étvágyat kívánok !
3 megjegyzés:
Kérek szépen belőle :)
Vicuskához hasonlóan én is szívesen ennék belőle :-)
Vicsuka, Katalin legközelebb szólok mikor ilyet készítek és jöhettek szívesen látlak benneteket ebédre:-))
Megjegyzés küldése