2018. augusztus 30., csütörtök

Sült paprika fokhagymás buzsdéval, pirítóssal "Ízőrzők" Mözs

Régóta ismerjük és szeretjük a  sült paprikát ami blogomban megtalálható! A műsorban látott változat megtetszett  és tettem is egy próbát bár  kevesebb mennyiségből😉

Hozzávalók: 2 db húsos paprika, 1 duci gerezd fokhagyma, só, cukor, ecet, kenyérszeletek.
Elkészítése:Paprikát felforrósított edénybe tettem   minden oldalát megpirítottam, majd hideg vízzel teli tálba tettem kevés időre. Ezután a külső héját letudtam húzni. Fokhagymát megpucoltam feldaraboltam csipet sót ,1 mk cukrot,  1 tk ecetet , kb. 1/2 dl vizet tettem hozzá és  elkevertem az egészet. Tányérra tettem a paprikát meglocsoltam az ízesített fokhagymával és zsírban sült pirítóssal falatoztunk  belőle.😋
📎A receptben sokkal több fokhagymát használtak de sajnos a gyomrom  nem bírja!
Jó étvágyat! 

2 megjegyzés:

Katalin írta...

De jó, örülök, hogy elkészítetted :-) Guszta lett!

Éva írta...

Katalin köszi finom volt!