2019. március 16., szombat

2.000.000 oldalmegjelenítést ért el a blogom!💓

Lehet hogy furcsán hangzik, de én ezt már régóta  figyelem és várom!  Októberben lesz 9 éve hogy kezdtem a blogírást ami szabadidőm hasznos elfoglaltságaként indult és azért hogy megosszam veletek azt amit eddigi életem során  elméletben majd gyakorlatban is takarékos konyhámban elkészítettem.  Szeretem a hagyományos ételeket amit már eddig is észrevehettetek de nem zárkózom el  azoktól a receptektől sem ami  ettől kicsit eltér. Mivel általában a mindennapokban ketten vagyunk itthon ezért gyakran a  leírt receptek csökkentett mennyiséget tartalmaznak .Eddig is  és ezután is igyekszem megosztani veletek  ha valami új receptet találok és természetesen  a takarékos ötleteket is hozom !
Nagyon szépen köszönöm a sok kedves megjegyzést és azt hogy látogattok !

Minden kedves bloglátogatómnak köszönöm!

13 megjegyzés:

María írta...

Gratulálok Éva!

Jutka írta...

Gratulálok, még sok-sok bejegyzést!🌹🌷

Anikó írta...

Évikém, nem csodálom, van itt mit nézegetni, gratulálok, csak így tovább !!!

sucika írta...

Drága Éva! Szívből gratulálok ehhez a szép eredményhez! :)) Attól függetlenül, hogy én honlapra váltottam, rendszeresen olvasom a bejegyzéseidet, és sok ötletet szeretnék majd megvalósítani, amit nálad látok, de mostanában annyira húzós időszakot élünk meg a családdal, hogy a főzésem kimerül a vasárnapi húslevesben, hét közben a menzáról hozom az ebédet.

Évi - Ízek és utazások írta...

Gratulálok! :)
Köszönjük a sok finom receptet, és hasznos tippet. Szerintem nemcsak a fiatalok, de még idősebbek is tanulhatnak Tőled, hogy hogyan csináljuk okosan a sütést, főzést, hogy finom legyen és pénztárcabarát egyben. Remélem, még nagyon sokáig fogsz blogot írni.

Éva írta...

Nagyon kedvesek vagytok köszönöm !

Fáni írta...

Szeretettel gratulálok kedves Évi, és köszönöm a sok finomság receptjét, a takarékos ötleteket, és izgatottan várom továbbra is :)

Timi írta...

Hű, ez rengeteg!!! :)
Én is mindig visszatérek hozzád, ha keresek valami finomat... :)

aranyos fodorka írta...

Őszinte elismerésem... Azért ez a szám nem semmi...
És igencsak azt jelzi, szükség van ilyen tippekre is - nem csak a fecskefészek leves vagy szarvasgomba pörkölt elkészítési módjára....

Éva írta...

Fáni, Timi, aranyos fodorka köszönöm!

Éva írta...

Sziranszki nagyon szépen köszönöm!

Ani írta...

Gratulálok, Évi! Nagyszerű a blogod. Nem is tudom, miért nem teszel rá reklámot? Legalább egy kis mellékest is szreznél.

Éva írta...

Ani köszönöm, a mellékes jól jönne de ahogy látom más blogokon nekem annyira nem tetszik hogy ott a finom sütemény fotója és alatta az akármilyen nem éppen gusztusos reklám:)