2021. április 6., kedd

2021. 04.06.

 Meglepetésünkre ilyen  táj látványa fogadott minket ma reggel , tetszik a látvány  bár szerintem decemberben nagyobb örömmel fogadtuk volna😌(ablakon keresztül fotóztam kb. 8 órakor és azóta is gyarapszik a hó vastagsága)



7 megjegyzés:

Katalin írta...

Ez aztán nem semmi! Szép fehér lett a táj, de gondolom karácsonykor jobban örültetek volna ilyen látványnak.

Éva írta...

Katalin szerintem mindenki karácsonykor vágyik ilyen tájra de sajnos ez nem kívánság szerint történik:) Még 1 óra körül kis géppel tisztították a járdát de később kisütött a nap és változtatott a tájképen szerencsére, de ahogy hallom még holnap is előfordulhat:) A téli cuccot azért már nem veszem elő:-))

aranyos fodorka írta...

Pont a téli ruhákon gondolkodtam ma én is, - habár nálunk itt a délvidéken csak kisebb hószállingózás volt, viszont hideg szél fúj.Úgy nézem, azért hamar elmúlik. Remélem a kerti virágaimban ez az idő nem tesz kárt...

Katalin írta...

A téli cuccot mi sem vettük elő, mivel nem voltunk itthon. 😊 Apukámnál voltunk, tegnap ott is hideg szeles volt, reggel szállingózott a hó, de nem maradt meg. Hétfőn jót kirándultunk a falu határában, a tolnai holt Dunáig. Gyönyörűen sütött a nap, de szeles volt.

Éva írta...

aranyos fordorka én úgy vagyok vele hogy ha már lecserélem a téli cuccot akkor már nem szívesen veszem vissza a télit bármennyire is fázom. Reménykedjünk hogy a fagyok nem tesznek kárt virágaidon!
Katalin régen is mindig mondták hogy az április szeszélyes, de hogy ennyire nem gondoltuk volna. Ma süt a nap bár kevés helyen még fehérlik a hó maradéka:) A kirándulás biztos kicsit felmelegített benneteket bár a szél olyankor sem kellemes.

Tiffanylda írta...

Szép a táj felétek, de valahogy nem irigylem most! Mifelénk a szél durva, a tónál se voltunk már két napja, mert ott még ennél is erősebben fúj! Néha szállingózik a hó, de olykor a nap is kisüt. Igazi áprilisi, szeszélyes időjárás. A nagy baj, hogy elfagytak a gyümölcsfák virágai, nem tudom megállapítani még, hogy mi maradt.:( Talán a meggy még nem nyílt ki mindenütt!

Éva írta...

Tiffanylda a táj szép volt de egyből arra gondoltam én is hogy a gyümölcsökből idén is vagy még kevesebbet vagy egyáltalán nem fogunk tudni kedvünkre falatozni:)