2022. október 14., péntek

12 éves a blogom!

Az utóbbi időben sajnos  ritkán jelentkeztem , ennek okát  ismeritek. Most  rövidke bejegyzéssel szeretném megköszönni  Nektek a 12 év  alatt kapott   kedves kommenteket amivel  akár a receptjeim vagy egyéb napló bejegyzésem  alkalmával  örömöt szereztetek ! Köszönöm hogy vagytok nekem💓


Minden kedves blogolvasómnak szép hétvégét kívánok!



15 megjegyzés:

aranyos fodorka írta...

A 12 éves évfordulóhoz gratulálok és remélem férjedről is jobb híreket fogsz írni, mint eddig....

VToncsi írta...

Boldog blogszületésnapot! És még sok-sok érdekes és takarékos receptet!
VToncsi

Verus írta...

Drága Éva!
Szinte egyszerre kezdtük a blogolást, hosszú évek óta követője, csodálója vagyok a munkádnak! Nagy szeretettel gratulálok Neked, még ugyanennyit! :)
Férjednek meg mielőbbi jobbulást, Neked meg kitartást kívánok!
Szeretettel, Verus

Timi írta...

Én is örülök, hogy megismerhettelek a blogodon keresztül!💓

Jutka írta...

Kedves Éva! Gratulálok a blogszülinapodhoz, köszönjük a sok receptet! Minden jót kívánok Neked a továbbiakra, férjednek gyógyulást!

Vera írta...

Még sok blog szülinapot kívánok!Gratulálok! A férjednek jobbulást?Neked minden jót kívánok!

Tiffanylda írta...

Gratulálok az "öregedő" blogodhoz, a kortalan, finom receptekhez, amiket kaptunk és kapunk tőled! Gyors felépülést férjednek, neked türelmet, kitartást és mielőbbi visszatérést a blogba!:)

Katalin írta...

Kedves Éva, csak gratulálni tudok a sok finom és praktikus receptedhez! Én is örülök, hogy ha csak virtuálisan, de megismertelek, és mindig kíváncsian várom az újabb finomságaidat.
Kívánok további jó sütést főzést, amit már férjed körében tudtok elfogyasztani! Mielőbbi gyógyulást és hazatérést kívánok neki!

Gizi írta...

Gratulálok a blogszületésnapodhoz, és szívből kívánom, hogy még nagyon sokáig leld örömöd a bloglásban. További jó egészséget és sok új receptet kívánok kedves Éva. A férjednek mielőbbi gyógyulást kívánok.

Ági írta...

Kedves Éva, a férjednek jobbulást kívánok!

Ági írta...

szia, a legjobbakat kívánom Nektek!

Fáni írta...



Gratulálok az évfordulóhoz, köszönöm a sok receptet, az ötleteket.

Férjednek gyógyulást kívánok!

marisz57 írta...

Kedves Éva! Rég jártam már nálad - most megrendülten olvasom, hogy a férjed egészségi állapota rosszra fordult. Nagyon sajnálom, és átérzem az egész család aggodalmát!:( Kívánom, hogy férjed mielőbb kapjon erőre, gyógyuljon meg, nektek pedig sok lelkierőt ehhez a helyzethez!
A blogszületésnapodhoz szívből gratulálok! Remek blogot írsz ilyen hosszú idő óta, és remélem, haa normalizálódik a helyzet nálatok, jelentkezel új bejegyzésekkel!

Éva írta...

Mindenkinek köszönöm a szívhez szóló kedves jókívánságokat! Remélem hogy mielőbb jóra fordul minden és akkor folytathatom...

Nea írta...

Kedves Éva! Gratulálok a blogszülinaphoz, remek receptjeid vannak, mindig elolvasom őket. Férjednek mielőbbi gyógyulást kívánok!