2011. április 15., péntek

Mikor nem úgy sikerül valami

A mai napon eléggé szórakozott voltam.Reggel pld.  kétszer kellett mennem boltba, mert tarhonya helyett, betű tésztát vettem le a polcról. Amikor főztem minden, de főleg a tarhonya pergett ki a kezemből. De nem csak  akkor mikor öntöttem  az edénybe, még  akkor is mikor  ebédeltünk a kanalamról is. Ilyenkor azt szoktam mondani,-biztos valami ufó járás van.
Pedig  már mostanában  megvoltam elégedve magammal a technikai eszközök kezelésével. Sikeresebbnek érzem magam bár még  egy dolog motoszkál bennem, sajnos a "link használata" még szürke folt számomra, valahogy nem akar sikerülni. 
Mostanában nagyon sokat gondolok a júniusra tervezett  40.éves osztály találkozónkra.  Részben nagyon várom, részben pedig már izgulok  ahogy közeledik a dátum.
 Még van idő addig, sőt van mivel foglalkoznom is,hisz  mindjárt itt a húsvét.


4 megjegyzés:

Gyöngyi írta...

Van az úgy, hogy minden kipotyog az ember kezéből... Ilyenkor legjobb keresni egy csendes sarkot, és nem nyúlni semmihez:)
A link rejtelmei nem olyan vészesek, mi a baj velük? Itt a blog írásnál van a gond?
Segítek: kijelölöd a szöveget, szót, amit linkelni akarsz, felül az ablakban a link jelére katt, oda beírod (bemásolod) az URL címet - ez a link), és ok.
Link: egy szóra (szövegre rákattintva rögtön odajut az olvasó, arra az oldalra, amire utalni akarsz).
Szép hétvégét kívánok!

Éva írta...

Köszi , neked is szép hétvégét kívánok!

sedith írta...

No, gondoltam segítek a linkkelkapcsolatban, de látom, már megtették. Remélem, most már boldogulsz, ha mégsem, szólj, mert szívesen elmagyarázom újra!:)

Éva írta...

Köszi hogy segíteni szeretnél,még nem teljesen értem. Elakadok akkor mikor már a linkre ok. nyomok.